Helvarin uusi Touch Studio käyttöliittymä

Päivämäärä: 25.3.2013

Olemme täydentäneet DIGIDIM reititinjärjestelmäämme uudella Windows-pohjaisella TouchStudio käyttöliittymällä. TouchStudio on käyttäjäkohtainen graafinen käyttöliittymä, joka voidaan asentaa Ethernet Windows PC:lle tai paneeli PC:lle. TouchStudion avulla käyttäjä voi tietokoneelta tai paneeli PC:ltä ohjata joko tietyn tilan valaistusta tai vaikka koko rakennusta. Käyttäjän halutessa ohjaus voidaan asettaa vaikka valaisinkohtaisesti. Käyttöliittymiä voidaan luoda samaan järjestelmään myös useampia, esimerkiksi jokaisen luokan opettajan tietokoneelle oma käyttöliittymä, josta opettaja voi hallita vain omaa luokkaansa.

TouchStudio mahdollistaa reaaliaikaisen graafisen valaistustason seurannan. Se ilmoittaa myös rikkoutuneet liitäntälaitteet ja palaneet lamput. TouchStudio käyttöliittymä mahdollistaa myös käyttäjän itse tehdä haluamiaan aikaohjelmia, poistaa tai muokata niitä.

TouchStudio voidaan muokata graafisesti käyttäjän mieleiseksi. Pohjaksi voidaan asettaa esimerkiksi valokuva tilasta, jonka päällä on CAD-kuvasta kopioitu tasokuva luokasta johon valaisimet on sijoiteltu. TouchStudiolla voidaan ohjata kaikkia DALI-väyläohjattuja laitteita, kuten valaisimia, pistorasioita, verhoja tai valkokankaita. Kaikilta näiltä laitteilta saadaan yksittäiset osoitetiedot käyttöliittymälle, joka mahdollistaa niiden statuksen seurannan reaaliajassa. TouchStudio on yhteensopiva vain Helvarin reititin järjestelmän kanssa.

Referenssihankkeet Helvar Oy Ab

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

Hyvinkään Sairaalanmäki

Hyvinkään Sairaalanmäki

Uudisrakennus | Hyvinkää | 63,90 milj €

Hyvinkään Sairaalanmäen maamerkiksi on noussut uusi ja linjakas sairaalaraken...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

Kansalliskirjaston peruskorjaus

Kansalliskirjaston peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | Yli 16,00 milj.e

Vuoteen 2006 saakka Helsingin yliopiston kirjastona tunnettu Kansalliskirjast...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje