Helvarin uusi Touch Studio käyttöliittymä

Päivämäärä: 25.3.2013

Olemme täydentäneet DIGIDIM reititinjärjestelmäämme uudella Windows-pohjaisella TouchStudio käyttöliittymällä. TouchStudio on käyttäjäkohtainen graafinen käyttöliittymä, joka voidaan asentaa Ethernet Windows PC:lle tai paneeli PC:lle. TouchStudion avulla käyttäjä voi tietokoneelta tai paneeli PC:ltä ohjata joko tietyn tilan valaistusta tai vaikka koko rakennusta. Käyttäjän halutessa ohjaus voidaan asettaa vaikka valaisinkohtaisesti. Käyttöliittymiä voidaan luoda samaan järjestelmään myös useampia, esimerkiksi jokaisen luokan opettajan tietokoneelle oma käyttöliittymä, josta opettaja voi hallita vain omaa luokkaansa.

TouchStudio mahdollistaa reaaliaikaisen graafisen valaistustason seurannan. Se ilmoittaa myös rikkoutuneet liitäntälaitteet ja palaneet lamput. TouchStudio käyttöliittymä mahdollistaa myös käyttäjän itse tehdä haluamiaan aikaohjelmia, poistaa tai muokata niitä.

TouchStudio voidaan muokata graafisesti käyttäjän mieleiseksi. Pohjaksi voidaan asettaa esimerkiksi valokuva tilasta, jonka päällä on CAD-kuvasta kopioitu tasokuva luokasta johon valaisimet on sijoiteltu. TouchStudiolla voidaan ohjata kaikkia DALI-väyläohjattuja laitteita, kuten valaisimia, pistorasioita, verhoja tai valkokankaita. Kaikilta näiltä laitteilta saadaan yksittäiset osoitetiedot käyttöliittymälle, joka mahdollistaa niiden statuksen seurannan reaaliajassa. TouchStudio on yhteensopiva vain Helvarin reititin järjestelmän kanssa.

Referenssihankkeet Helvar Oy Ab

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Uudisrakennus | Tampere | 35,00 milj €

Rakennuksen bruttoala on noin 17000 m2, ja sen lisänä pysäköintihalli. Lasiju...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kulttuuritalot, paikkakunnalla Espo...

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Uudisrakennus | Tampere | 24,00 milj €

Tampereella Teiskontien ja Kuntokadun välisellä tontilla on opiskeltu jo vuod...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän