Geberitin uusitut huuhtelupainikkeet

Päivämäärä: 4.6.2013

Kylpyhuoneen suunnittelun vaikeus on saada yhdistettyä toiminnallisuus hyvännäköiseen lopputulokseen. Geberitin huuhtelupainikevalikoima uudistui huhtikuun alussa ja nyt on valittavissa monta eri muotoa ja värivaihtoehtoa.

Geberitin tämän vuoden muotoilu-uutuuksia kuvaa pirteä ja hienostunut ulkomuoto, mikä ilahduttaa kylpyhuoneen ulkonäköä. Kahden Geberitin suositun huuhtelupainikkeen ulkonäkö on uudistettu vastaamaan nykyajan kylpyhuoneen esteettistä muotoilua. Painike on helppo asentaa Geberitin Duofix –seinä-wc-elementtiin ilman työkaluja.

Uusittu Geberit Sigma10
Huuhtelupainikkeen ohut kulmikas linja kohtaa pyöreän muodon. Sigma10:tä on uudistetussa valikoimassa useita eri värejä ja se on nyt myös saatavilla kosketusvapaana, niin että epäpuhtaudet eivät häiritse tätä kokonaisuutta. Tämä elegantti huuhtelupainike on saatavissa myös harjattuna teräksenä joko kosketusvapaana tai mekaanisesti käytettävänä.

Uusittu Geberit Sigma50
Geberit Sigma50:n viistottu reuna on kromattu, mikä viimeistelee sen hienostuneen ulkonäön. Kromattu viistoreuna antaa huuhtelupainikkeelle melkein maagisen viimeistelyn. Lisäksi reuna häviää huuhtelupainikkeen etulevyn taakse, niin että painikkeen ulkonäkö sulautuu seinään.

Geberit-tuotteet antavat kaikille kylpyhuoneille ja wc-tiloille kauniin viimeistellyn loppusilauksen. Sigma-sarjan huuhtelupainikkeet sopivat kaikkiin 112 cm korkeisiin Geberit Duofix –seinä-wc-elementteihin. WC:n raikastava WC kukka blue tabs sopii kaikkien Sigma-sarjan huuhtelupainikkeiden lisävarusteena saatavaan raikastinkehykseen.

Lisätietoja:
Geberit Oy, Kati Laakso, puh. 040 455 9350 tai kati.laakso(at)geberit.com
www.geberit.fi

Referenssihankkeet Geberit Oy

Koskikeskuksen peruskorjaus

Koskikeskuksen peruskorjaus

Korjaus | Tampere | 38,00 milj €

Koskikeskus sijaitsee Suomen kakkos-talousalueen, Tampereen, ydinkeskustassa....

Ylöjärven ABC

Ylöjärven ABC

Uudisrakennus | Ylöjärvi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa huoltoasemat, paikkakunnalla Ylöjär...

Helsingin Messukeskus laajennus

Helsingin Messukeskus laajennus

Laajennus | Helsinki | Ei tiedossa

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa näyttelytilat, paikkakunnalla Helsinki....

Forssan Prisma

Forssan Prisma

Uudisrakennus | Forssa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Forssa. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän