Geberit lanseeraa kylpyhuonekalusteet Suomen markkinoille – seitsemän uutta mallistoa

Päivämäärä: 3.11.2020

Geberit laajentaa valikoimaansa seinän taakse asennettavasta saniteettitekniikasta kylpyhuonesisustukseen. Huhtikuun alussa Geberit lanseeraa seitsemän erilaista kylpyhuonemallistoa. Niistä löytyvät tyyliltään yhteensopivat wc-istuimet, bideet, pesualtaat, peilit ja kylpyhuonekalusteet moneen eri makuun. Esimerkiksi osa mallistoista on suunnattu yksityiskoteihin ja osa julkitiloihin. Oman kädenjälkensä Citterio-mallistoon on jättänyt tunnettu italialainen suunnittelija Antonio Citterio. Geberit ONE -malliston innovatiivinen asennustapa puolestaan piilottaa kalusteiden asennuksen ja osan kalusteistakin seinän sisälle.

Geberit tunnetaan korkealaatuisesta saniteettitekniikasta, kuten seinä-wc:n asennuselementeistä, huuhtelupainikkeista ja suihkukouruista. Rakennusalan ammattilaiset ovat jo pitkään toivoneet kylpyhuoneisiin kokonaisratkaisua, jossa samalta valmistajalta löytyisivät tuotteet sekä asennus- että sisustuspuolelle. Tämä varmistaa tuotteiden yhteensopivuuden sekä helpottaa tilausta, asennusta ja huoltoa.

– Kylpyhuonemallistot ovat looginen seuraava askel, joka täydentää valikoimamme. Aiemmin kalusteita on ollut vain IDO-brändillä, mutta nyt myös Geberit-brändi saa omat kylpyhuonemallistonsa. Tyyliltään kaikki seitsemän mallistoa ovat modernin selkeälinjaisia. Niitä yhdistävät korkealaatuiset materiaalit, käytännöllisyys ja helppo siivous, iloitsee markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Huhtikuussa lanseerattavat mallistot ovat nimeltään Citterio, Xeno2, myDay, Acanto, Smyle, Variform ja Geberit ONE. Ne sisältävät wc-istuimia, bideitä, pesualtaita, tasopeilejä ja peilikaappeja sekä erilaisia kylpyhuonekalusteita. Saman malliston vaihtoehdoista voi koostaa ilmeeltään yhtenäisen ja viimeistellyn kokonaisuuden. Profiilivetimien, Push Open -laatikoiden ja kevyesti liukuvien kiskojen ansiosta kalusteet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Kaikki materiaalit ovat kosteudenkestäviä.

Siivouksen helppouteen ja hygieniaan on panostettu sekä materiaaleissa että muotoilussa. Pesualtaat sekä wc- ja bidee-istuimet ovat saatavilla myös erittäin sileällä KeraTect®-erikoislasitteella, joka helpottaa puhdistamista. Useimpien mallistojen wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree-malleja.

Citterio

Citterio-malliston on luonut Antonio Citterio, joka on tunnettu italialainen arkkitehti ja suunnittelija. Yksityiskohdissa näkyy hänen omaperäinen kädenjälkensä. Pesualtaissa ja wc-istuimissa korostuvat pehmeän orgaaniset muodot. Eleganttien säilytyskalusteiden materiaaleissa yhdistyvät puukuosit ja niihin sävytetyt lasilevyt. Samppanjan väriset profiilivetimet pehmentävät särmikästä kokonaisuutta.

Kalusteiden värit:

Etusarjat/tasot: ruskeanharmaa tai musta lasi

Runko: beige tai tumman harmaanruskea tammi puukuvioitu melamiini

Vetimet/jalat: samppanja

Xeno2

Xeno2-malliston muotoilu luottaa minimalistisen arkkitehtoniseen linjaan. Vastakohdat täydentävät toisiaan. Kulmikkaille ulkolinjoille kontrastia antavat pehmeät, luonnolliset muodot. Suunnittelun kiintopisteeksi on otettu pesualtaat, joihin on kehitetty kiinnostavia epäsymmetrisiä ratkaisuja. Keveyttä tilaan tuovat vain yhden laatikon korkuiset alakaapit pesualtaalle. Vetimet on jätetty pois, ja LED-valaistus on integroitu peiliin.

Kalusteiden värit:

Runko/etusarja: valkoinen korkeakiilto, valkoinen matta, greige matta, scultura-harmaa puukuvioitu melamiini

myDay

myDay-mallisto vetoaa emotionaalisella muotoilullaan, joka luo hyvää oloa. Pesualtaiden ja wc-istuinten kaaret sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat tuovat ilmeeseen pehmeyttä. Valittavana on myös leveä kaksoispesuallas, jossa on paikka kahdelle hanalle. Tasopeileissä on miellyttävä epäsuora valaistus.

Kalusteiden värit:

Runko/etusarja: valkoinen korkeakiilto ja ruskeanharmaa korkeakiilto

Acanto

Laajin valikoima allas-, seinä- ja peilikaappeja sekä hyllyratkaisuja löytyy Acanto-mallistosta. Omaperäisen lisän luo seinään kiinnitettävä magneettitaulu, johon voi vapaasti kiinnittää lokerikkoja ja kannakkeita. Materiaaleissa yhdistyvät lasi, metalli, maalatut pinnat ja viimeistelty puu. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Kulmikkaisiin säilytysratkaisuihin yhdistyvät pyöreälinjaiset wc-istuimet ja pesualtaat.

Kalusteiden värit:

Runko: valkoinen korkeakiilto, hiekanharmaa matta, laava matta, musta matta, harmaanruskea tammi

Etusarja: valkoinen, hiekanharmaa, laava tai musta lasi

Smyle

Smyle-malliston modulaarisia seinäkaappeja voi yhdistellä toisiinsa monin eri tavoin. Kaapit voi valita joko ovilla tai avohyllyillä. Reilusti irti lattiasta olevat kylpyhuonekalusteet helpottavat siivousta. Sävytetyt lasit suojaavat alakaappien tasoja. Smyle-mallistoon voi yhdistää Geberit Option -sarjasta sopivia tasopeilejä ja peilikaappeja.

Kalusteiden värit:

Runko/etusarja: valkoinen korkeakiilto, hiekanharmaa korkeakiilto, laava matta, hikkoripuu puukuvioitu melamiini

VariForm

VariForm-malliston keskiössä ovat näyttävät pesualtaat. Niiden muodot perustuvat neljään geometriseen perusmuotoon: pyöreä, suorakulmio, ovaali ja ellipsi. Kaikista muodoista on saatavana sekä tason alle, tasoon sekä tason päälle asennettava pesuallas. Hanan voi sijoittaa joko seinään, pesualtaaseen tai alakaapin päälle. VariForm-mallistoon kuuluu lisäksi pesualtaan alakaappeja.

Kalusteiden värit:

Runko/etusarja: valkoinen korkeakiilto, laava matta, hikkoripuu puukuvioitu melamiini

Geberit ONE

Geberit ONE -mallisto esittelee kokonaan uudenlaisen konseptin kylpyhuonekalusteiden asennukseen. Osa kalusteista integroidaan seinän sisään. Esimerkiksi peilikaappi näyttää ulospäin tasopeililtä, jonka takaa paljastuu säilytystilaa. Pesualtaan kompakti alakaappi on vain 40 cm syvä. Lisätilaa saadaan sijoittamalla pesualtaan vesilukko asennusseinän sisään. Sarjaan on kehitetty uudenlainen Geberit ONE -wc-istuin, jossa on epäsymmetrinen sisäosa ja uudenlainen TurboFlush-huuhtelutekniikka.

Kalusteiden värit:

Runko/etusarja: valkoinen korkeakiilto, aito pähkinäpuinen puupinta

Tutustu mallistoihin tarkemmin verkkosivuilla: www.geberit.fi/laatusiirtyyseinaneteen

Referenssihankkeet Geberit Oy

Koskikeskuksen peruskorjaus

Koskikeskuksen peruskorjaus

Korjaus | Tampere | 38,00 milj €

Koskikeskus sijaitsee Suomen kakkos-talousalueen, Tampereen, ydinkeskustassa....

Ylöjärven ABC

Ylöjärven ABC

Uudisrakennus | Ylöjärvi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa huoltoasemat, paikkakunnalla Ylöjär...

Helsingin Messukeskus laajennus

Helsingin Messukeskus laajennus

Laajennus | Helsinki | Ei tiedossa

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa näyttelytilat, paikkakunnalla Helsinki....

Forssan Prisma

Forssan Prisma

Uudisrakennus | Forssa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Forssa. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän