Uusi IDO & Geberit Showroom on avattu

Päivämäärä: 16.8.2021

Uusi IDO & Geberit Showroom on avattu

 

Euroopan suurin saniteettituotteiden valmistaja Geberit on avannut uraauurtavan kylpyhuonenäyttelyn, joka inspiroi ja palvelee niin ammattilaisia kuin kuluttajia. Vantaan Ylästöön rakennetussa showroomissa pääsee kattavasti tutustumaan IDO- ja Geberit-kylpyhuonekalusteisiin sekä seinän taakse kätkeytyvään saniteettitekniikkaan.

Vantaalla Geberit Oy:n uusissa toimitiloissa sijaitseva uusi kylpyhuonenäyttely esittelee monipuolisesti IDOn ja Geberitin saniteettituotteita, joita voi näyttelyssä testata myös käytännössä. Tila on avara ja tarjolla on sekä maskeja että desinfiointiainetta, joten näyttelykäynnit voidaan toteuttaa terveysturvallisesti myös näinä poikkeusaikoina.

“Kylpyhuonekalusteita ja seinän taakse kätkeytyvää saniteettitekniikkaa 568 neliömetrin showroomissa on jo itsessään vaikuttava näky. Olipa suunnitteilla oma tai asiakkaan kylpyhuone, näyttelyssä pääsee innostavalla tavalla tutustumaan IDOn ja Geberitin tuotteisiin sekä teknisiin innovaatioihin. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan toiveisiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut”, kertoo Geberit Oy:n toimitusjohtaja Kim Lövkvist.

Esteetön ja viihtyisä IDO & Geberit Showroom pohjaratkaisuineen on toteutettu kokonaan Geberit-konsernin uuden The House of Geberit -näyttelykonseptin mukaisesti.

“On hienoa, että saimme Vantaalle uudenaikaisen näyttelyn ensimmäisenä Euroopassa. The House of Geberit -konseptin vahvuus on se, että seinän taakse rakennettua tekniikkaa ja seinän eteen asennettuja kalusteita voi tutkailla yhdellä silmäyksellä, mikä palvelee erityisesti LV-suunnittelijoita ja -asentajia.”

Arkkitehtejä, sisustussuunnittelijoita, jälleenmyyjiä sekä omaa kotiaan rakentavia ja remontoivia kuluttajia inspiroivat etenkin kylpyhuonekokonaisuudet, joissa kalustesarjoja esitellään hyödyntäen taustoina erilaisia ja erivärisiä materiaali- ja sisustuselementtejä.

“IDO-kalusteiden ja -saniteettikeramiikan inspiraationa on luonto, joten myös näyttelymiljöö tuo esille monipuoliset luonnonmateriaalit ja valikoiman väri- ja kokovaihtoehdot niin kalusteissa, keramiikassa kuin suihkuseinissäkin”, Lövkvist kertoo.

Showroomin Geberit-kalustesarjat ovat muotoilunsa ansiosta mainiosti yhdistettävissä eri sisustusmakuihin – minimalistisesta tai romanttisesta rouheaan loft-tyyliin. Osa mallistoista on suunnattu yksityiskoteihin ja osa julkisiin tiloihin.

Syksyn 2021 aikana IDO & Geberit Showroomiin valmistuu Geberit-hydrauliikkatorni, jonka avulla LV-suunnittelijoille ja -asentajille sekä oppilaitoksille voidaan tarjota turvallista ja käytännönläheistä koulutusta LV-tekniikan ja erityisesti Geberitin viemärijärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta.

Uusi IDO & Geberit Showroom tarjoaa loistavat tilat erilaisille koulutuksille, tapahtumille ja seminaareille. Tervetuloa tutustumaan!

IDO & Geberit Showroom
Geberit Oy
Lumijälki 2, Vantaa

Aukioloajat sekä yhteystiedot löydät täältä.

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Geberit Oy

Tampereen Tornihotelli

Tampereen Tornihotelli

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

Syyskuussa käyttöön otettu Tampereen Tornihotelli on mittava yhdistelmä ko...

Sakarinmäen laajennettu koulukeskus

Sakarinmäen laajennettu koulukeskus

Laajennus | Helsinki | 8,30 milj €

Helsingin Östersundomissa sijaitseva Sakarinmäen koulukeskus saa uuteen laaj...

Porin lasten- ja naistentalo

Porin lasten- ja naistentalo

Uudisrakennus | Pori | 21-27 milj €

Satakunnan sairaanhoitopiiri rakennuttaa keskussairaalan alueelle uuden la...

Sokos Hotel Villa

Sokos Hotel Villa

Korjaus | Tampere | 4-5 milj. EUR

Tampereen Tullintorilla sijaitseva Sokos Hotel Villa toimii entisessä viljama...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän