Geberitin uudet kalustesarjat vapauttavat kylpyhuoneen suunnittelua

Päivämäärä: 14.10.2021

Geberitin uudet kalustesarjat iCon ja Renova vapauttavat kylpyhuoneen suunnittelua

Geberitin kaksi uutta kylpyhuonesarjaa – iCon ja Renova – ovat taattua Geberit-laatua ja tekevät kylpyhuoneen suunnittelusta helpompaa kuin koskaan. iCon on yksilöllisesti räätälöitävä sarja, jonka valtteja ovat lukuisat muoto- ja väriyhdistelmät sekä allaskaapin nerokas laatikkokonsepti. Renova on poikkeuksellisen kattava sarja, joka tarjoaa laajan tuotevalikoiman eri tarpeisiin niin yksityisissä kuin julkisissa kohteissa.

Geberti iCon - yksilöllinen ilme

Muotoilultaan ajattoman ja selkeän Geberit iConin modulaarisuus antaa kylpyhuoneen suunnitteluun lähes rajattomat vapaudet. Kylpyhuonesarjaan kuuluu paljon erikokoisia allaskaappeja, sivukaappeja ja avohyllyjä. Kalusteita on saatavilla kuudella eri pinta- ja värivaihtoehdolla.

– iCon antaa mahdollisuuden suunnitella kylpyhuoneeseen yhtenäisen tyylin olipa tilan muoto ja koko mikä tahansa, kertoo Geberitin myyntiedustaja Kristina Närevuori.

Laajan valikoiman lisäksi Geberit iCon -sarjan etuja on käytännöllisyys. Uuden vesilukon ansiosta vetolaatikkoihin ei tarvitse tehdä enää syvennystä. Näin laatikoihin jää jopa 30 prosenttia enemmän tilaa säilytykseen.

– iConin säilytysjärjestelmä on nerokas, sillä laatikoissa on paljon tilaa ja ne on helppo pitää siisteinä. 

Geberit iCon -sarjasta voi valita pesualtaan, jossa reunan korkeus on 9 cm tai SlimRim-tasoaltaan, jossa reuna on 1,5 cm korkea ja allas on ilman ylivuotoaukkoa. Molemmat pesualtaat ovat ilmeeltään pehmeälinjaisia ja sopivat kaikkiin iCon-sarjan alakaappeihin.

­– Yhteensopiva iCon seinä-wc-istuin noudattaa sarjan muotokieltä, sillä istuimen kulho on samaa muotoa kuin pesualtaiden sisäpuoli. Näin kylpyhuoneen ilme pysyy yhtenäisenä ja rauhallisena.

Sarjan wc-istuin on huuhtelukaulukseton Rimfree®, ja Quick Release -pikasaranoiden ansiosta istuinkannen voi helposti nostaa pois tieltä puhdistuksen ajaksi. Huuhtelultaan tehokas ja perusteellinen wc-istuin on vaivaton asentaa.

– Easy Fast Fixing (EFF3) -systeemin ansiosta wc-istuimen voi asentaa asentaja yksinkin, mikä säästää arvokasta aikaa ja vaivaa etenkin suurissa rakennusprojekteissa.

Lisätietoja iCon-sarjasta.

Geberit Renova – sopiva ratkaisu erityisesti remonttikohteisiin

Geberitin uusi Renova-sarja koostuu neljästä kokonaisuudesta. Renova, Renova Plan, Renova Compact ja Renova Comfort vastaavat yhdessä moniin eri tarpeisiin.

– Kylpyhuoneiden suunnittelu on helppoa, koska oikeastaan kaikki ratkaisut löytyvät yhdestä sarjasta, Närevuori toteaa.

Kokonaisvaltainen Geberit Renova -kylpyhuonesarja tarjoaa ihanteellisia tuotteita niin julkisiin tiloihin kuin yksityisiin koteihin. Sarjan pesualtaat, wc-istuimet ja urinaalit sopivat etenkin kylpy- ja wc-tilojen saneeraukseen. Posliinit ovat korkealaatuisia ja muotokieleltään ajattomia.

Geberit Renova Plan on mainio valinta koteihin ja taloyhtiöihin, joissa samaa kalustesarjaa käytetään monissa erikokoisissa tiloissa. Sarjan tuotteilla voi kalustaa kohteen tai kodin tiloja pienestä vieras-wc:stä koko perheen käytössä olevaan kylpyhuoneeseen.

– Kaikissa kalusteissa on integroidut vetimet ja hitaasti sulkeutuvat laatikot ja ovet. Pinnat on suunniteltu kestämään kylpytilojen kosteutta, joten kaikki kalusteet ovat todella pitkäikäisiä.

Geberit Renova Compact on täydellinen tuotekattaus wc-tiloihin projekteissa, joissa jokainen senttimetri on saatava hyötykäyttöön. Sarjassa on erikokoisia pesualtaita ja kalusteita – jopa kulmiin – sekä wc-istuin, jonka syvyys on vain 49 cm. Altaita saa sekä kalusteilla että ilman.

– Kalusteissa on pyöreät kulmat, mikä lisää keveyttä ja tilantuntua pieneen kylpyhuoneeseen, Kristina Närevuori vinkkaa.

Lisätietoa Geberitin Renova Compact-kalustesarjasta.

Tuotteet terveydenhoitolaitoksiin ja hoivakoteihin

Geberit Renova Comfort tarjoaa monipuolisen valikoiman hoivatuotteita. Käyttömukavuuteen ja esteettömyyteen keskittyvä sarja sopii sekä yksityisiin koteihin että sairaaloihin tai vanhainkoteihin.

– Sarjan tuotteissa yksityiskohdat on huolella suunniteltu käyttäjien erityistarpeisiin. Esimerkiksi alakaappia ja pesuallasta on helppo käyttää myös pyörätuolissa istuttaessa.

Lisätietoa Renova Comfort -sarjasta. 

Lue lisää alla olevasta linkistä. 

Referenssihankkeet Geberit Oy IDO

Tampereen Tornihotelli

Tampereen Tornihotelli

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

Syyskuussa käyttöön otettu Tampereen Tornihotelli on mittava yhdistelmä ko...

Sakarinmäen laajennettu koulukeskus

Sakarinmäen laajennettu koulukeskus

Laajennus | Helsinki | 8,30 milj €

Helsingin Östersundomissa sijaitseva Sakarinmäen koulukeskus saa uuteen laaj...

Porin lasten- ja naistentalo

Porin lasten- ja naistentalo

Uudisrakennus | Pori | 21-27 milj €

Satakunnan sairaanhoitopiiri rakennuttaa keskussairaalan alueelle uuden la...

Sokos Hotel Villa

Sokos Hotel Villa

Korjaus | Tampere | 4-5 milj. EUR

Tampereen Tullintorilla sijaitseva Sokos Hotel Villa toimii entisessä viljama...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje