Geberitin teknologialla kylpyhuoneesta morderni hiljentymispaikka

Päivämäärä: 5.11.2013

Kylpyhuoneen sisustuksessa on nähtävissä selkeä trendi - kylpyhuoneesta halutaan yksityinen pakopaikka, jossa on tilaa hengittää ja viettää aikaa. Moderni teknologia tekee kylpyhuoneessa asioinnista miellyttävämpää.

Kylpyhuone on yksityinen tila

Useimmissa nykyajan kodeissa ei ole juurikaan yksityistä tilaa itselle. Lapsille, kodinhoidolle, työskentelylle ja seurustelulle on kaikille omat tilansa. Jokainen huone on varattu johonkin ja ainoa huone jossa voi kirjaimellisesti laittaa oven lukkoon ja olla rauhassa on kylpyhuone. Tämän vuoksi kylpyhuoneesta on muodostumassa hiljentymishuone - paikka jossa voi rauhassa lukea kirjaa, rentoutua tai tehdä hemmoteluhoitoja. Kylpyhuoneiden sisustus on muuttumassa kylpylämäisemmäksi laadukkaine laattoineen ja moderneine viemäröintiratkaisuineen.

Tulevaisuuden kylpyhuoneessa on spa-tyylisen sisustuksen lisäksi uutta teknologiaa, kuten kosketusvapaat painikkeet. Ne ovat sekä tyylikkäitä että hygieenisiä. Seinäkiinnitteiset wc:t lattialla seisovien sijasta helpottavat kylpyhuoneen siivousta. Lattialla ei enää tarvitse ryömiä puhdistaakseen hankalat kulmat ja kolot. Seinä-wc on käytännöllisyytensä lisäksi esteettinen ratkaisu. Sisään rakennettu hajunpoistojärjestelmä säiliössä puolestaan auttaa pitämään tuoksut kurissa, mikä viimeistelee wc:n raikkaan tunnelman.

Geberitin kosketusvapaat painikkeet ovat tyylikkäitä ja hygieenisiä

Kosketusvapaat huuhtelupainikkeet auttavat huuhtelemaan wc:n kädenheilautuksella, minkä ansiosta bakteerit eivät leviä ympäri kylpyhuonetta. Geberitin Sigma80 ja Sigma 10IR -kosketusvapaat painikkeet yhdistävät tyylikkään muotoilun uusimpaan teknologiaan. Sigma10IR-huuhtelupainike on saatavana kahdeksassa eri värissä. Sigma80 on saatavana mustana ja peililasipinnalla, joissa huuhtelun valokenttien väri on valittavissa viidestä eri vaihtoedosta.

Geberit DuoFresh poistaa epämiellyttävät tuoksut

Geberit DuoFresh-asennuselementissä on sisäänrakennettu teknologia, joka poistaa hajut suoraan wc-pöntöstä. DuoFreshiin kuuluu myös tyylikäs Sigma40 -huuhtelupainike. Yhdistämällä DuoFresh ja seinä-wc saadaan tulokseksi kaunis moderni wc-ratkaisu. Sigma40 on saatavana viidessä eri värissä.

Referenssihankkeet Geberit Oy IDO

Tampereen Tornihotelli

Tampereen Tornihotelli

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

Syyskuussa käyttöön otettu Tampereen Tornihotelli on mittava yhdistelmä ko...

Sakarinmäen laajennettu koulukeskus

Sakarinmäen laajennettu koulukeskus

Laajennus | Helsinki | 8,30 milj €

Helsingin Östersundomissa sijaitseva Sakarinmäen koulukeskus saa uuteen laaj...

Porin lasten- ja naistentalo

Porin lasten- ja naistentalo

Uudisrakennus | Pori | 21-27 milj €

Satakunnan sairaanhoitopiiri rakennuttaa keskussairaalan alueelle uuden la...

Sokos Hotel Villa

Sokos Hotel Villa

Korjaus | Tampere | 4-5 milj. EUR

Tampereen Tullintorilla sijaitseva Sokos Hotel Villa toimii entisessä viljama...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän