FF-PIR FR P1-luokan rakennusten tuulettuviin julkisivuihin

Päivämäärä: 4.3.2024

 

FF-PIR FR-polyuretaanieristeitä voidaan käyttää rakenteissa, joissa eristeen pintapaloluokkavaatimus on B-s1, d0. Tällaisia rakenteita ovat esimerkiksi P1 -paloluokan asuinkerrostalojen tuuletetut ulkoseinärakenteet. Kokonaisuutena FF-PIR-eristeillä on Eurofins Expert Services:n myöntämä palotekninen sertifikaatti P1-paloluokan rakennuksiin, joiden korkeus on enintään 56 metriä.

Lue lisää FF-PIR sivuiltamme:
https://finnfoam.fi/tuotteet/ff-pir/palosuojapintaiset/

Kalasataman alueelle on viime aikoina kasvanut voimakkaasti. Erityisen paljon alueelle on valmistunut uusia asuinrakennuksia. Olemme olleet toimittamassa muun muassa tässä Hausian kohteessa markkinoiden vihreintä FF-PIR FR eristettä. Olemme valmistaneet Salossa FF-PIR eristeitä jo lähes kymmenen vuoden ajan. Hausia Oy:n kuten myös Finnfoam Oy:n tausta on vahva kotimaisuus. Molempia yrityksiä yhdistää myös perheomistajuus.

Hausian kohde Kalasatamassa runkovaiheessa.

Tulppa

Olemme Finnfoamilla valmistaneet Tulppa-märkätilalevyjä Salossa jo yli 10 vuoden ajan. Tulppa-levyn ydin on homehtumatonta, umpisoluista ja vesitiivistä FINNFOAM (xps) -eristelevyä ja pintakerros lujaa erikoissementtilaastia. Tulppa-levyt on testattua yhteensopivaksi kaikkien isojen markkinoilla olevien märkätilatuoteperheiden kanssa. Tutustuthan tästä Tulppa-ratkaisuun etuihin tarkemmin, jos ratkaisua ei ole jo tuttu.

Lue lisää Tulppa®-märkätilalevyistä sivuiltamme:
https://finnfoam.fi/tuotteet/tulppa/

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi