• Ergonominen Gypsteel ELPR Teräsprofiili uudistui
  • Ergonominen Gypsteel ELPR Teräsprofiili uudistui

Ergonominen Gypsteel ELPR Teräsprofiili uudistui

Gypsteel ELPR Teräsranka uudistui erityislujien ja raskaiden rakennuslevyjen käytön yleistymisen myötä. Kevyen ja ergonomisen profiilin vahvuus kasvaa 10 prosenttia, ja tuote soveltuu jatkossa myös raskaille levyille, kuten Gyproc Habito- sekä GR-rakennuslevyille.

– Gypsteel Teräsranka on edelleen tavallisia teräsrankoja kevyempää ja nopeampaa asentaa. Vahvistaminen vaikuttaa ruuvattavuuteen, mikä tekee siitä markkinoiden asentajaystävällisimmän profiilivaihtoehdon käytettäessä raskaampia ja lujempia levyjä, kertoo Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

Gypsteel Teräsrangat valmistetaan Lohjan-tehtaalla Hadley Groupin patentoimalla UltraSTEELTM -tekniikalla, jossa sinkityn teräsohutlevyn tehollista paksuutta kasvatetaan ja lujitetaan venyttämällä terästä tasaisesti.

– Näin teräksen ominaisuuksista saadaan kaikki hyöty irti tinkimättä suorituskyvystä asennusvaiheessa tai valmiissa rakenteessa. Teräs on materiaalina luja ja elämätön, jolloin se on runkomateriaalina paras mahdollinen vaihtoehto, Lundell kuvailee.

Lue lisää teräsrankojen ergonomisuudesta...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...