• Ecophon Focus™ Ez  ja Ecophon Akusto™ One  - Ratkaisuja akustiikkaan
  • Ecophon Focus™ Ez  ja Ecophon Akusto™ One  - Ratkaisuja akustiikkaan

Ecophon Focus™ Ez ja Ecophon Akusto™ One - Ratkaisuja akustiikkaan

Ecophon Focus™ Ez  – uniikki ilme alakattoon

Innovatiivinen Ecophon Focus –järjestelmä tarjoaa entistäkin enemmän inspiraatiota akustisen alakaton suunnitteluun. Kattava reunamallivalikoima, 16 kaunista väriä sekä uniikki uutuustuote Focus™ Ez, jonka kolmiulotteinen vino reunamuoto, lisäävät alakaton ilmettä.

Entä jos se olisikin katto, joka saa päät kääntymään? 

Ecophon Akusto™ One - luo näyttävää seinäakustiikkaa

Ecophon Akusto™ One on valikoima innovatiivisia, erittäin tehokkaita ja visuaalisesti miellyttäviä seinävaimennuslevyjä. Akusto –tuoteperheeseen kuuluu useita eri kokoisia, mallisia ja värisiä levyjä. Trendikkäät Akusto One -seinävaimentimet ovat helppoja ja nopeita asentaa.

Akustolla on vaivatonta luoda työpaikkoja, joissa ihmisillä on hyvä olla ja heidän suoriutumisensa on parhaimmillaan.

Ecophon mukana ID Helsinki -tapahtumassa

Tule tutustumaan Focus Ez- ja Akusto One - järjestelmiin ID Helsinki –tapahtumaan 11.-12.9.2018, Tapahtumakeskus Telakalle. Kaksipäiväinen tapahtuma sisältää messuosastot sekä asiantuntijaohjelmaa ja luentoja.

Löydät meidät osastolta IDH_031. Arvomme osastolla kävijöiden kesken Akusto One –levyn, johon voit painattaa valitsemasi kuvan.

Ecophon ja akustiikan merkitys tilasuunnittelussa on myös esillä ID Helsingin asiantuntijaohjelmassa. Tutustu ohjelmaan ja luentoihin osoitteessa idhelsinki.fi/ohjelma. Nähdään ID:ssä!

 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...