Täydellinen ratkaisu hälyisään toimistotilaan

Päivämäärä: 4.5.2021

Tiesitkö, että jopa 70 % ihmisistä kärsii melusta työpaikalla? Melun aiheuttaman työn keskeytymisen jälkeen meillä kestää jopa 25 minuuttia palautua alkuperäisen tehtävän pariin ja vielä 8 minuuttia palata samalle keskittymistasolle. Ei ole helppoa olla tuottava, kun ympärillä on paljon puheen sorinaa.

Onneksi täydellinen ratkaisu vilkkaaseen toimistotilaan on jo keksitty: uusi Master Eg -alakattojärjestelmä. Ecophon Master ™ Eg on ainutlaatuinen järjestelmä, joka vaimentaa tehokkaasti häiritseviä ääniä parantaen samalla puheenerottuvuutta.

Akustiikkalevyn reunojen kantavat, mustaksi maalatut yläosat jäävät reunojen valkoiseksi maalatun alaosan taakse piiloon, luoden samalla muista ratkaisuista erottuvan leijuvan alakaton vaikutelman. Voit luoda yksilöllisen suunnitelman erikokoisilla levyillä. Neljä kantavaa reunaa tekee sekä asennuksesta että avaamisesta helppoa. Sopii avotoimistoihin tai muihin tiloihin, joissa hyvälle akustiikalle asetetaan tiukat vaatimukset. Järjestelmällä on patenttihakemus.

  • Erinomainen äänenvaimennus ja puheenerotettavuus
  • Absorptioluokka A
  • Maalatut reunat, musta & valkoinen
  • Ainutlaatuinen reunamalli leijuvalla vaikutelmalla

Joustavasti räätälöitävään, uniikkeihin alakattoratkaisuihin taipuvaan järjestelmään on saatavana levyjä neljässä eri koossa ja 22 Akutex FT -värivaihtoehdossa.

Uusi värivalikoima auttaa luomaan näyttäviä tiloja

Tulevaisuuden toimistot ovat kohtaamispaikkoja, joissa luovuus ja innovaatiot kukoistavat. Tuotevalikoimamme tarjoaa loputtomasti suunnitteluvaihtoehtoja käyttämällä eri värejä, pinnoitteita, muotoja ja asennustapoja. Lisää inspiraatiota tuo päivitetyt Akutex FT- ja Texona -värivalikoimat sekä uudet listajärjestelmien värit ¬– värilliset listat ovat nyt ensi kertaa valikoimissa!

Akutex™ FT on moderni pinnoite, joka on saatavana useimpiin Ecophon-tuotteisiin. Vakiovärivalikoima sisältää 22 luonnon inspiroimaa kaunista väriä. Akutex™ FT -pinnoite yhdessä lasivillasta valmistetun peruslevyn kanssa tarjoaa:

  • optimaaliset äänenvaimennusominaisuudet
  • alle puolet pienemmän huokoskoon kuin Akutex™ T -pinnoitteessa
  • entistä likaa hylkivämmän pinnan
  • helpomman puhdistettavuuden

Tutustu Akutex FT -värivalikoimaamme

Haluatko luoda näyttävän seinäpinnan tai seinäkkeen? Siinä tapauksessa valintasi on Texona: tasainen, vahva kangaspinta, josta löytyy useita värivaihtoehtoa. Värit ovat saaneet nimensä tutuista mauista - uusina väreinä tyylikkäät Scallop, Goji, Peach, Sage ja Eucalyptus.

Tutustu Texona-värivalikoimaamme

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Ecophon Akustiikkakatot

Lielahtikeskus Tampereelle

Lielahtikeskus Tampereelle

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

NCC:n kehittämä ja rakentama Tampereen Lielahtikeskus on monipuolinen kaupan...

Tiirismaan koulun talotekniikan korjaus

Tiirismaan koulun talotekniikan korjaus

Korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Lahti. . Raken...

Mepco Oy toimitilat

Mepco Oy toimitilat

Tampere

Tampereen keskustaan valmistuivat keväällä 2012 uudet toimitilat, joihin kehi...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän