Se alkuperäinen leijuva akustiikkaratkaisu – Ecophon SoloTM

Päivämäärä: 13.5.2019

Tätä vapaasti leijuvaa äänenvaimennusratkaisua löydät nyt jokaisessa muodossa, värissä ja koossa mitä vain voit toivoa toteuttaaksesi taiteellisia ideoitasi. Loistavin akustisin ominaisuuksin varustettu Solo on rohkein esimerkkimme siitä miten design ja toimivuus luovat yhdessä kokonaisuuden, joka on ilo sekä silmälle että korvalle. Eri muotojen, koko- ja värivaihtoehtojen lisäksi valittavanasi on useita asennustapoja.

Levyt on mahdollista asentaa perinteisesti vaakaan, eri tasoihin, luovasti vinoon tai ripustaa reunasta pystysuoraan. Katosta riippuessaan, levyjä voi käyttää luomaan selkeitä suoria linjoja, kaarevia aaltoja tai kulmikkaita kuvioita. Seinille kiinnitettyinä, ne lisäävät mielenkiintoisesti ääriviivoja ja syvyyttä mihin tahansa tilaan. Molemmissa tapauksissa ratkaisut poistavat tehokkaasti ei toivottua melua. Kaikki Solo-tuoteperheen levyt ovat 40 mm paksuja ja akustisilta ominaisuuksiltaan parasta A-luokkaa.

Lue lisää Ecophon SoloTM –tuoteperheestä.


Suuri on kaunista

Jos suuruus on sinun juttusi, löydät varmasti mieleisen akustiikkaratkaisun Ecophon Solo™ -tuoteperheestämme. Solon avulla on helppo toteuttaa kunnianhimoisimmatkin arkkitehtoniset näkemykset.

Vakiovalikoima sisältää markkinoiden suurimpiin akustiikkalevyihin lukeutuvat vaihtoehdot sekä suorakaiteen että ympyrän muotoisena. Tutustu suurten levyjen kokovaihtoehtoihin. [linkki: http://bit.ly/2DJTjgk]

Lisätietoja: ecophon.fi/uusisolo.

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Ecophon Akustiikkakatot

Lielahtikeskus Tampereelle

Lielahtikeskus Tampereelle

Uudisrakennus | Tampere | 50,00 milj €

NCC:n kehittämä ja rakentama Tampereen Lielahtikeskus on monipuolinen kaupan...

Tiirismaan koulun talotekniikan korjaus

Tiirismaan koulun talotekniikan korjaus

Korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Lahti. . Raken...

Mepco Oy toimitilat

Mepco Oy toimitilat

Tampere

Tampereen keskustaan valmistuivat keväällä 2012 uudet toimitilat, joihin kehi...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän