CK-kanavapuhallin on tuorein Altech-uutuus

Päivämäärä: 11.10.2019

Altech-tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, korkealaatuisia tuotteita, joiden hinta-laatu –suhde on erinomainen. Tuorein Altech-uutuutemme CK–kanavapuhallin on luotettava tehopakkaus. Pyöreämallisessa puhaltimessa on EC-moottori, joka on huoltovapaa ja varustettu automaattisella ylilämpösuojalla. Kanavapuhaltimella on korkea puhallinteho, jota sisäänrakennetut ohjauslevyt parantavat. Puhallin suoriutuu korkeasta paineesta ja pitkistä kanavista hyväksyttävän hiljaisella melutasolla. 

Altech CK -puhaltimet on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön ja niiden kierrosluku on säädettävissä. Moottoria säädetään portaattomasti integroidulla potentiometrillä tai lisävarusteena saatavalla 0-10V ulkoisella ohjauksella. Puhallin voidaan asentaa mihin tahansa asentoon, ja kotelomateriaali galvanoitu teräs on hyväksytty myös kosteiden tilojen kanavistoihin. Kytkentäkotelon suojausluokka on IP44. 

Altech CK-kanavapuhaltimet löydät Dahlin valikoimasta. Saatavissa on seitsemän eri mallia, kooltaan 125-315 mm ilmastointikanavan leveyden mukaan. 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän