Tuloksellista yhteistyötä jo vuodesta ysiviis

Päivämäärä: 15.11.2021

Yli 30 vuotta LVI-alalla ollut Reijo Rajamäki tuntee suurten rakennusliikkeiden isot saappaat. Kolme vuotta sitten hän kuitenkin tunnisti suonissa virtaavan vahvan tahtotilan oman firman perustamiseen – joten syntyi Tater Oy, yhden miehen plus apukäsien LVI- ja automaatiourakointiin keskittyvä yritys pk-seudulla.

– Yrittäjänä homma toimii, kun osaa delegoida ja omaa luotettavan verkoston. Minulla on alihankkijoita, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo yli 30 vuotta. Dahlilaisten asiakkaana olen itsekin viihtynyt siitä asti, kun Dahl tuli Suomeen 1990-luvun puolivälissä, kertoo Tater Oy:n perustaja Reijo Rajamäki

Tehdään uutta ja saneerataan vanhaa

Taterin toimenkuva on laaja: tällä hetkellä työn päällä on mm. pari kouluhanketta, kerrostalo sekä 38 000 neliön logistiikkakeskus Kehä III:n varrella. Usein Rajamäki on mukana jo ohjaamassa suunnittelua ja varmistamassa, että urakoitavasta tuotteesta tulee paras mahdollinen.

– Korona-aikanakin tilauskanta kasvoi tasaisesti, kiitos tuttujen tilaajien, vaikka on joukossa toki uusiakin. Sanon aina, että minulla ei ole tarkoitus rakentaa koko Suomea, vaan tehdä mahdollisimman hyvin se, mihin omat rahkeet riittävät.

Hinta-laadun lisäksi plussaa kantispisteistä

Dahlilta Rajamäki tilaa sen kaiken, mitä ilmanvaihto- ja putkitöihin vaaditaan.

– Ainoa asia, missä yrittäjä voi säästää on tavarahankinta, joten olen tietysti kilpailuttanut tukkurit. Mielestäni Dahlin valikoima on meille sopiva, laadukas ja tuotteiden hinta-laatusuhde hyvä, hän kehuu. Parasta yhteistyössä on kuitenkin ihmisläheisyys. Se tunne, että on asiakkaana tervetullut, ilmapiiri on auttava ja asiat laitetaan järjestymään yhdessä vakkarimyyjien kanssa.

– Asioin mieluiten soittamalla tai piipahtamalla palvelupisteessä. Jos tilaan jotain tänään, ja se luvataan huomiseksi, niin voin todella luottaa sanaan. Olen myös hyödyntänyt Dahlin kanta-asiakasohjelmaan kertyneitä pisteitä. Viimeksi hommasin sitä kautta sähkösavustimen ihan omaksi ilokseni.

Ystävyydellä hiottu ketju

Rajamäkeä ja dahlilaisia yhdistää työn lisäksi toinenkin seikka, nimittäin aamujäät sekä kiekko.

– Kaukalossa ei ole työasioita, asiakkaita tai kilpailijoita, siellä lyödään musta valkoiselle vain herrasmiespelaajien kesken. Toki välillä kuittailen nuoremmille, että pitää näköjään pelata 100-vuotiaaksi asti, jotta saavat minut kiinni, Rajamäki päättää huumorilla taklaten.

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Dahl Suomi Oy

Sädesairaala

Sädesairaala

Uudisrakennus | Kuopio | Ei tiedossa

Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteyteen loppuvuodesta 2015 valmistunut uu...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän