Altech Frostguard -lämmityskaapelit Dahlilta

Päivämäärä: 5.10.2021

Altech Frostguard –kaapeli lämmittää ja suojaa jäätymiselle alttiina olevaa putkistoa talven aikana. Lämmityskaapelin avulla putket pysyvät sulana esimerkiksi kesämökeissä, kaivoissa, työvajoissa, talleissa ja kylmähalleissa. Kaapeli voidaan asentaa vesijohto- ja viemäriputkiin sekä sisä- että ulkopuolelle. 

Räystäsasennuksiin soveltuva Altech Gutter-kaapeli on tulossa Dahlin valikoimaan pian. Frostguard-lämmityskaapeli ei sovellu räystäisiin.

Kaapelilla on käyttövesihyväksyntä

Altech Frostguard -kaapelilla on käyttövesihyväksyntä, joten sen voi asentaa myös juomavesijohtojen sisälle. Lämmityskaapeli on valmistettu kestävästä, terveydelle turvallisesta polyeteenistä (PE), eikä se sisällä lainkaan PVC:tä tai lyijyä.

Itsesäätyvyys on älykäs ratkaisu

Altech Frostguard -sulanapitokaapelin lämpötila säätyy automaattisesti ympäristön lämpötilan mukaan. Itsesäätyvyyden ansiosta se ei myöskään ylikuumene, vaikka menisikin putkistossa ristiin tai päällekkäin. Kaapeli rajoittaa maksimilämpötilansa +60°C lämpötilaan.

Dahlin valikoima

Dahlin valikoimasta löytyy Altech Frostguard -lämmityskaapelit 2 m - 60 m mittaisina ja liitäntävalmiina: 2 - 25 metrin mittaisissa kaapeleissa on 1,5 metrin pistokeliitäntä, 35 - 60 metrin mittaisissa 2 metrin pistokeliitäntä. Lisäksi valikoimassamme on 300 metrin kela irtokaapelia sekä lisävarusteita, kuten termostaatti ja ohjauskeskus.

Altech FG -lämmityskaapelin tekniset tiedot

Materiaali: PE (PVC- ja lyijyvapaa)
Jännite: 230V
Kaapelin halkaisija: 7 mm
Nimellislämpötila: +50°C
Teho: 11W/m, kun kaapeli asennettu putken pinnalle ja ympäristön lämpötila +5°C.

Altech on Dahlin teknisten tuotteiden merkki. Altech-tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, korkealaatuisia tuotteita, joiden hinta-laatu –suhde on erinomainen.

Kysy Dahlin myyjiltä lisätietoa Altech-tuotevalikoimasta!

Lue lisää alla olevasta linkistä. 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän