Altech Frostguard -lämmityskaapelit Dahlilta

Päivämäärä: 5.10.2021

Altech Frostguard –kaapeli lämmittää ja suojaa jäätymiselle alttiina olevaa putkistoa talven aikana. Lämmityskaapelin avulla putket pysyvät sulana esimerkiksi kesämökeissä, kaivoissa, työvajoissa, talleissa ja kylmähalleissa. Kaapeli voidaan asentaa vesijohto- ja viemäriputkiin sekä sisä- että ulkopuolelle. 

Räystäsasennuksiin soveltuva Altech Gutter-kaapeli on tulossa Dahlin valikoimaan pian. Frostguard-lämmityskaapeli ei sovellu räystäisiin.

Kaapelilla on käyttövesihyväksyntä

Altech Frostguard -kaapelilla on käyttövesihyväksyntä, joten sen voi asentaa myös juomavesijohtojen sisälle. Lämmityskaapeli on valmistettu kestävästä, terveydelle turvallisesta polyeteenistä (PE), eikä se sisällä lainkaan PVC:tä tai lyijyä.

Itsesäätyvyys on älykäs ratkaisu

Altech Frostguard -sulanapitokaapelin lämpötila säätyy automaattisesti ympäristön lämpötilan mukaan. Itsesäätyvyyden ansiosta se ei myöskään ylikuumene, vaikka menisikin putkistossa ristiin tai päällekkäin. Kaapeli rajoittaa maksimilämpötilansa +60°C lämpötilaan.

Dahlin valikoima

Dahlin valikoimasta löytyy Altech Frostguard -lämmityskaapelit 2 m - 60 m mittaisina ja liitäntävalmiina: 2 - 25 metrin mittaisissa kaapeleissa on 1,5 metrin pistokeliitäntä, 35 - 60 metrin mittaisissa 2 metrin pistokeliitäntä. Lisäksi valikoimassamme on 300 metrin kela irtokaapelia sekä lisävarusteita, kuten termostaatti ja ohjauskeskus.

Altech FG -lämmityskaapelin tekniset tiedot

Materiaali: PE (PVC- ja lyijyvapaa)
Jännite: 230V
Kaapelin halkaisija: 7 mm
Nimellislämpötila: +50°C
Teho: 11W/m, kun kaapeli asennettu putken pinnalle ja ympäristön lämpötila +5°C.

Altech on Dahlin teknisten tuotteiden merkki. Altech-tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, korkealaatuisia tuotteita, joiden hinta-laatu –suhde on erinomainen.

Kysy Dahlin myyjiltä lisätietoa Altech-tuotevalikoimasta!

Lue lisää alla olevasta linkistä. 

Referenssihankkeet Dahl Suomi Oy

Sädesairaala

Sädesairaala

Uudisrakennus | Kuopio | Ei tiedossa

Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteyteen loppuvuodesta 2015 valmistunut uu...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi