Hulevesikasetit nyt Dahlin valikoimassa

Päivämäärä: 22.3.2021

Hulevesien hallinnalle ja käsittelylle on viime vuosina tullut useita tiukentuneita vaatimuksia. AquaCell-kaseteilla rakennat kestävän järjestelmän hulevesien viivyttämiseen tai imeyttämiseen. Nyt saat Wavin AquaCell -hulevesikasetit Dahlilta nopealla toimitusajalla!

AquaCell-kasetit sopivat sekä pieniin että suuriin kohteisiin, joissa voi olla myös liikennekuormitusta. Osat asettuvat paikalleen helposti, ja ainutlaatuisilla integroiduilla kiinnikkeillä kasettien pitävä liitos toisiinsa varmistaa vakaan ja kestävän kokonaisuuden. AquaCell-hulevesikasetit on valmistettu 100 % kierrätetystä ja 100 % kierrätettävästä muovista (PP) – täydellistä kierrätystä.

Dahl on ammattilaisen tukku, joka tarjoaa alan parasta palvelua. Wavin AquaCell -hulevesikasettien lisäksi löydät Dahlilta laajan valikoiman muita hulevesien ja sadevesien käsittelyä helpottavia tuotteita.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän