• AQVAn showroom laajeni Eumarin tuotteilla
  • AQVAn showroom laajeni Eumarin tuotteilla

AQVAn showroom laajeni Eumarin tuotteilla

Vesikalusteisiin ja vedenkäsittelyyn erikoistunut AQVA tarjoaa Suomen suurimman valikoiman saniteettitilojen ratkaisuja julkisten tilojen tarpeisiin. Valikoiman hanat, kuivaimet ja allastasot ovat esitteillä yrityksen showroomissa, joka täydentyi loppuvuodesta Eumarin tuotteilla.

Eumar on maailmanlaajuinen brändi, joka valmistaa allastasoja kestävästä ja kierrätettävästä komposiittikivestä. Moniin tarkoituksiin sopivat tuotteet erottuvat joukosta erinomaisen muotoilun ja pitkäikäisyyden ansiosta.

Eumarin lisäksi showroomissa pääsee kokeilemaan Dysonin ja Delabien tuotteita. Monelle kuluttajallekin tuttu Dyson käsienkuivain on merkittävästi edullisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto paperipyyhkeille.

Euroopan suurin hanojen valmistaja Delabie on taas erikoistunut myös vaativiin tiloihin, kuten vankiloihin ja laitoksiin. Delabien kosketusvapaat, itsestään sulkeutuvat hanat vähentävät WC-tilojen vedenkulutusta ja parantavat niiden hygieenisyyttä.

AQVAn showroom ja myymälä ovat avoinna arkisin 9-16 osoitteessa Haukilahdenkatu 4, Helsinki.

Lisätietoja AQVA Finland Oy www.aqva.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...