Älykäs vedenmittaus ohjaa kestävään asumiseen

Päivämäärä: 7.10.2022

Vedenmittausjärjestelmä toimii työkaluna asumisen kehittämisessä kannattavampaan ja kestävämpään suuntaan. Se edistää taloyhtiön elinkaaren hallintaa, jolloin sijoituskohteen arvo säilyy tai jopa kasvaa.

Uutta teknologiaa hyödyntävät älykkäät vedenmittausjärjestelmät tarjoavat vedenkulutuksen mittaamisen lisäksi monipuolisia toimintoja, joiden avulla taloyhtiön energiatehokkuutta voidaan helposti edistää. 

Huoneistokohtaisen vedenmittausjärjestelmän avulla vedenkulutuksesta saadaan lähes reaaliaikaisesti tarkkaa dataa, joka palvelee niin asukasta, taloyhtiötä kuin isännöitsijää: 

  • Asukas saa dataa vedenkulutuksestaan. Asukas voi seurata vedenkulutustaan huoneistonäytöltä tai mobiilisovelluksella. Kun jokainen maksaa vedestä kulutuksensa mukaan, on vastuullisten valintojen tekeminen helpompaa.
  • Taloyhtiön energiankulutus pienenee. Vedenkulutusta on mahdollista pienentää jopa kolmanneksella, mikä tarkoittaa taloyhtiölle 10 %:n säästöä energiankulutuksessa. 
  • Vedenkulutustietojen siirto helpottuu moderneilla toiminnoilla. Huoneistokohtaiset vedenkulutustiedot siirtyvät automaattisesti pilvipalveluun ja sieltä laskutukseen rajapinnan avulla.
  • Huoltotarpeet tulevat paremmin ilmi. Vedenmittausjärjestelmä ilmoittaa automaattisesti epätavallisesta huoneistokohtaisesta vedenkulutuksesta ja huollon tarpeesta.

Oikein valittu vedenmittausjärjestelmä on kannattava energiasijoitus

Vaikka taloyhtiölle vedenmittausjärjestelmä on iso investointi, se tarjoaa säästöjä, toimii voittoa tuottavana energiasijoituksena ja auttaa pitämään kiinteistöstä huolta. 

Kotimainen Verto on älykäs vedenmittausjärjestelmä, joka mullistaa taloyhtiön vesitalouden kerralla ja kustannustehokkaasti:

  • Matalat kustannukset: Vertolla on markkinoiden alhaisin elinkaarikustannus.
  • Monipuoliset käyttökohteet: Verto sopii kaikkiin linjasaneeraus- ja uudisrakennuskohteisiin.
  • Tekninen tuki ja suunnitteluapu: Kotimaisena toimijana Verto tarjoaa helposti saatavilla olevaa teknistä tukea ja suunnitteluapua. 
  • Käyttöönottotarkastus ja takuu: Verto huolehtii käyttöönottotarkastuksesta ja takaa vedenmittausjärjestelmälleen viiden vuoden takuun. 

Langaton Verto-vedenmittausjärjestelmä tekee LVI-suunnittelusta helppoa ja asennuksesta huoletonta. Lisätietoja voit kysyä Vertolta, joka tarjoaa hankkeille suunnitteluapua ja teknistä tukea 40 vuoden kokemuksella – tutustu Vertoon www.verto.fi.

Referenssihankkeet Smartvatten Oy

Ulvilantie 29 As Oy linjasaneeraus

Ulvilantie 29 As Oy linjasaneeraus

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

As Oy Ulvilantie 29 perustettiin vuonna 1957 sen ajan suurinmpana arvalainoit...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje