ActiveAhead - aina askeleen edellä

Päivämäärä: 20.9.2019

ActiveAhead® on valonohjausratkaisu, jossa äly on hajautettu valaisimiin. Se tuo käyttäjälleenviihtyvyyttä ja säästää energiaa itseoppivan ohjausalgoritminsa ansiosta. ActiveAhead ei edellytä minkäänlaista ohjauskaapelointia ja se on erittäin helppo käyttöönottaa, mikä tekee siitä ihanteellisen saneerauskohteisiin.

Langattomassa verkossa toimivat ActiveAhead-valaisimet oppivattoisistaanmiten tilassa yleensä liikutaan ja säätävät valaistusta käyttäjien liikkeiden mukaan,tarjoten huomaamattoman käyttökokemuksen. Itseoppiva, älykäs valonohjausjärjestelmä koostuu bluetooth-ohjausyksiköstä,monitoimisensoristaja LED-liitäntälaitteesta, jotka on integroitu valaisimeen.

Lisää viihtyvyyttä:  Valaisimet keräävät dataa niin omista antureistaan kuin ympärillä olevista muista valaisimista ja oppivat näinollen seuraamaan toisiaan ja sytyttämään valoja käyttäjien edeltä tiloissa. ActiveAheadin itseoppiva algoritmi kerää jatkuvasti tietoa ympäristöstään ja oppii siksi myös automaattisesti mukautumaan  tilamuutoksiin, kuten seinien purkamiseen tai pystyttämiseen. Monitoimianturit puolestaan huolehtivat siitä että tiloissa aina on käyttäjän haluama oikea valotaso.

Älykästä energiansäästöä: Tavalliseen katkaisimelliseen valaisimeen verrattuna ActiveAheadin tuoma viihtyisyys ja energiansäästö ovat aivan omaa luokkaansa. Se himmentää valaistusta älykkäästi tilan todellisen käytön mukaan, säästäen energiaa. Tämänlisäksivakiovalotoiminto osaa hyödyntää päivänvaloa ohjauksessaan minimoiden energiankulutusta.

Helppo käyttöönotto: ActiveAheadilla varustetut valaisimet on erittäin helppo ottaa käyttöön. Tämä ei edellytä minkäänlaista ohjauskaapelointia. Itseoppivuutensa ansiosta valaisimet ovat käyttövalmiit, heti kun niihin kytketään virta pääkatkaisimesta. Käyttöönotto ei edes edellytä ohjelmointia, sillä valaisimiin on valmiiksi ohjelmoitu oletusasetukset.

Referenssihankkeet Helvar Oy Ab

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Uudisrakennus | Tampere | 35,00 milj €

Rakennuksen bruttoala on noin 17000 m2, ja sen lisänä pysäköintihalli. Lasiju...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kulttuuritalot, paikkakunnalla Espo...

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Uudisrakennus | Tampere | 24,00 milj €

Tampereella Teiskontien ja Kuntokadun välisellä tontilla on opiskeltu jo vuod...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän