5 syytä hankkia mukaan otettava ensiapulaukku

Päivämäärä: 19.4.2023

Cederrothin innovatiivinen, mukaan otettava ensiapulaukku on aina käyttövalmiina liikkeellä oleville ihmisille esimerkiksi rakennustyömailla, hyötyajoneuvoissa tai henkilökohtaisessa käytössä. Ensiapulaukut täydentävät erinomaisesti kiinteitä ensiapuasemia, jotta apu on lähellä onnettomuuden sattuessa.

Seuraavassa on lueteltu viisi syytä sille, miksi mukaan otettava ensiapulaukku on hyvä pitää aina lähettyvillä:

1. Nopea apu tarvittaessa

Cederrothin ensiapulaukun avulla apu on aina lähellä. Mukaan otettavat ensiapulaukut sopivat myös erinomaisesti yrityksen ajoneuvoihin tai työpaikan ulkopuolella tehtäviin riskialttiisiin töihin.

2. Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

Cederroth tarjoaa hyvin varusteltuja laukkuja eri kokoluokissa. Tuotteet on pakattu läpinäkyviin muovitaskuihin, jotta ne näkyvät hyvin ja oikea tuote on helppo löytää, kun jokainen sekunti on tärkeä. Kaikkien tuotteiden mukana toimitetaan selkeät, helposti ymmärrettävät ohjeet.

3. Tukeva ja kestävä

Ensiapulaukut on valmistettu kovasta muovista (X-Large), kestävästä kumimaisesta materiaalista (Large, Medium, Burn) tai nailonista (Small), jotka suojaavat pölyltä, kosteudelta ja lialta. Laitteet pysyvät hygieenisesti puhtaina ja ovat aina käyttövalmiina.

4. Yleissiteet älykkäillä ominaisuuksilla

Ensiapulaukuissa on Cederroth ensiapuside 4-in-1 , steriili yleisside neljällä älykkäällä ominaisuudella:

  • Paineside voimakkaaseen verenvuotoon
  • Peiteside pintahaavoihin
  • Palovammaside, jossa on tarttumaton haavataitoksen pinta
  • Tilapäinen tukiside 

5. Hoitoa palovammoihin

Mukaan otettavia palovammatuotteita suositellaan, jos lähistöllä ei ole saatavilla vettä. Kaikissa Cederrothin ensiapulaukuissa (paitsi Small) on vähintään yksi palovammageeli, joka jäähdyttää palovamman nopeasti, rajoittaa vamman leviämistä ja lievittää kipua.

 

Lue lisää ensiapulaukuistamme täältä:

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje