321 Multisensori — tehokas ja tyylikäs!

Päivämäärä: 31.1.2018

Helvarin uusi 321 Multisensori on tyylikäs ja helposti asennettava laite. Sen liiketunnistus ja kattavuus ovat tekniikaltaan uudella tasolla ja DALI-virran kulutus vähäistä.

Hyödyt

  • Automaattinen päivänvalon ja vakiovalon säätö optimaalisen valotason ylläpitämiseen
  • Valot ovat päällä, kun tarvitset niitä ja poissa, kun et
  • Energiansäästöt

”Uusi 321 Multisensori sopii erittäin hyvin kohteisiin, joissa tunnistimen täytyy havaita pieniä tai hitaita liikkeitä pidemmällä aikavälillä, kuten toimistoissa ja luokkahuoneissa. Koska sen havainnointitarkkuus riippuu vähemmän liikkeen suunnasta kuin useimmissa PIR-tunnistimissa, tarvitaan vähemmän tunnistimia saman alueen luotettavaan tunnistukseen,” sanoo Pietari Tuomisto, tuotepäällikkö Helvarilla.

”Päivänvalon hyväksikäyttö ja energiatehokkuus ovat erittäin tärkeitä sähkösuunnittelijoille, urakoitsijoille ja heidän asiakkailleen. 321 Multisensorin suunnittelussa Helvarin suunnitteluosaaminen ja kokemuksemme aidoista valaistuskohteista on ollut valtavasti hyötyä. Olemme kehittäneet tuotteen, joka vastaa markkinoiden vaatimuksia.”

Ominaisuudet:

  • Vakiovalotunnistin päivänvalon hyväksikäyttöön
  • Läsnäolon ja poissaolon tunnistus
  • Erinomainen suorituskyky havainnointitarkkuuden ja monisuuntaisen kattavuusalueen ansiosta
  • PIR-teknologia
  • DALI-virrankulutus 5 mA
  • Kompakti ja tyylikäs design

ILLUSTRIS POWER — paljon ominaisuuksia sisältävä käyttöliittymä ja virtalähde

Helvar on tuonut markkinoille uuden yksittäisen tilan valonohjausratkaisun. ILLUSTRIS POWER on tyylikäs kosketustekniikalla toimiva ohjausratkaisu kaiken tyyppisiin yhden huoneen kohteisiin, kuten kokoushuoneisiin, avotoimistoihin ja näyttelytiloihin.

Kustannustehokas ja tyylikäs järjestelmä on helppo asentaa ja intuitiivinen käyttää, ja se tuottaa ihmiskeskeistä ja energiatehokasta valaistusta.

”Lukuisten tutkimusten mukaan ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja tuottavuutta sekä tilan viihtyisyyttä voidaan parantaa oikeanlaisella keinovalon ohjauksella, joka mukailee vuorokausirytmiä”, sanoo Helvarin Pietari Tuomisto, Product Owner, Embedded Products.

ILLUSTRIS POWER -ratkaisun ansiosta kaikenlaisten kohteiden loppukäyttäjät saavat uusimman valonohjaustekniikan ja sen erinomaisen tehokkuuden käyttöönsä.” ILLUSTRIS POWER on taattua Helvarin laatua, ja sen jokainen yksityiskohta on hiottu. Heti käyttövalmiin ja intuitiivisen ratkaisun asennus ei vaadi erillistä ohjelmointia. Käyttäjät voivat luoda ihmiskeskeisen valaistuksen valitsemalla neljästä valmiista valaistustilanteesta ja säätämällä valon voimakkuutta tai käyttämällä kosketussäätöistä värilämpötilan valitsinta.

Perusohjelmointi, kuten valaistustilanteiden tallennus ja säätö, onnistuu suoraan helppokäyttöisestä paneelista. Integroidun Bluetooth®-yhteyden ansiosta valaistusta ja valaistustilanteita voi ohjata SceneSet-mobiilisovelluksella (iOS- ja Android-laitteissa) milloin tahansa ja eri puolilta huonetta. Joustava ohjaus soveltuu erinomaisesti erillisratkaisuihin, mutta ILLUSTRIS-paneeli, ilman virtalähdettä, on myös tarvittaessa helppo yhdistää uuteen tai vanhaan Helvarin verkkoon suuremmissa kohteissa.

Moderni ja linjakas muotoilu sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Kolme erilaista kosketuspaneelia: perussäätö (DALI Type 6), värilämpötilan säätö (DALI Type 8) tai täydellinen värin säätö (DALI Type 8). Materiaalivaihtoehdot ovat lasi tai muovi ja värit musta tai valkoinen, joten ILLUSTRIS POWER soveltuu erilaisiin tiloihin.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme B-223 Jyväskylän Paviljongissa 7.-9. helmikuuta!

Esittelemme uusia, älykkäitä ja energiatehokkaita ratkaisuja niin huonekohtaiseen valaistukseen kuin isompaan järjestelmävalaistukseenkin. Painotamme viimeisimpiä anturiratkaisuja, sekä itseoppivuuden tuomaa helppoutta ja ylellisyyttä langattomassa valonohjausmaailmassa. Lisäksi esillä on uusimmat innovaatiomme valaisinvalmistajille. Nähdään osastollamme B-223.

Referenssihankkeet Helvar Oy Ab

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Uudisrakennus | Tampere | 35,00 milj €

Rakennuksen bruttoala on noin 17000 m2, ja sen lisänä pysäköintihalli. Lasiju...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kultturitalot, paikkakunnalla Espoo...

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Uudisrakennus | Tampere | 24,00 milj €

Tampereella Teiskontien ja Kuntokadun välisellä tontilla on opiskeltu jo vuod...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän