Icopal SyntanPolar

Päivämäärä: 18.4.2008

SyntanPolar on uudentyyppinen monikerroskatteiden aluskermi, jossa hiekkapinnan sijaan on maalimainen, polymeeridispersioon perustuva Icopal-konsernin kehittämä Syntan-pinnoite. Uuden pinnoitteen ansiosta kermi on kevyempi, siistimpi, paremmin käsiteltävä ja erittäin helposti kuivattava. Aluskermin pinnan on oltava kuiva ennen pintakermin asentamista. Jos aluskermi on kostunut esimerkiksi sateen vuoksi, on hiekkapintainen kermi kuivattava nestekaasupolttimella ennen pintakermin asentamista. Tämä työvaihe vie aikaa varsinaiselta työltä, kermin kiinnittämiseltä.

Syntan-pinnoite on helppo kuivata esimerkiksi lastalla, mikä nopeuttaa työtä huomattavasti. SyntanPolar-kermin pinta on tasainen ja pintakermi tarttuu siihen helposti ja napakasti. SyntanPolarin hitsauspinnalla on tiheä SpeedProfile-uritus, joka parantaa kermin hitsautuvuutta.

Referenssihankkeet Icopal Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

TTY Kampusareena

TTY Kampusareena

Uudisrakennus | Tampere | 38-40 milj e

Kampusareena muodostaan Tampereen teknillisen yliopiston kampusalueelle kaiva...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän