Kermien asennusohjeet ja -videot BMI Icopalilta

Päivämäärä: 17.9.2021

BMI Icopal on julkaissut loivien kattojen vedeneristyksen asennus- ja huolto-ohjeet. Asennusohjeissa käydään seikkaperäisesti läpi vedeneristyksen asentaminen BMI Icopalin tuotteilla. Kirjallisia ohjeita täydentävät asennusvideot.

BMI Icopalin ohjeiden mukaisella asennuksella varmistetaan loivien katon laadukas ja pitkäikäinen vedeneristys.

– Kattojen vedeneristyksen ohjeita on kyllä saatavilla yleisellä tasolla, mutta mielestämme oli tarvetta ohjeille, joissa käydään kattavasti läpi vedeneristyksen asentamiseen Icopalin tuotteilla. Halusimme panostaa asennus- ja huolto-ohjeisiin, jotta kattoalan ammattilaiset saavat juuri oikeaa tietoa meidän tuotteistamme ja niiden asennuksesta, BMI Suomen tekninen päällikkö Markus Kalaoja kertoo.

– Icopalin kermien asennus- ja huolto-ohjeet toimivat myös hyvänä perehdytysmateriaalina uusille asentajille, Kalaoja mainitsee. Hän sanoo ohjeista ja videoista olevan hyötyä myös suunnittelijoille ja valvojille, jotka haluavat nähdä, miten kermien asennus tapahtuu ja mitä se vaatii.

Asennusvideoissa käydään läpi lämmöneristeiden asennus, kallistuksen korjaus, kumibitumikermien kuumaliimaus ja hitsaaminen sekä kattokaivon, alipainetuulettimen/läpiviennin ylivuotoputken ja tippapellin asennukset loivalle katolle.

Kirjallisissa asennusohjeissa on lähes 30 sivua. Pdf-muodossa oleva tiedosto on katsottavissa ja ladattavissa IBM Icopalin sivustolta Esitteet ja dokumentit. Sivustolta löytyy myös Icopalin loivien bitumikattojen huolto-ohjeet.

Kaikki asennusvideot ovat nähtävillä BMI Icopalin You Tube -kanavalla. Nyt julkaistun yhdeksän videon pakettia on tarkoitus vielä täydentää.

Asennus- ja sen jälkeen huolto-ohjeita noudattamalla varmistetaan Icopal-materiaalitakuun voimassaolo.

– BMI Icopalin materiaalitakuu pysyy voimassa, kun katto huolletaan säännöllisesti ja huollot merkitään katon huoltokirjaan. Kun katto tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti kahdesti vuodessa, havaitaan mahdolliset huoltoa vaativat paikat ja katto pysyy kunnossa koko suunnitellun elinkaaren ajan, tekninen päällikkö Markus Kalaoja korostaa.

Projektimyynti tukenasi

Myynnin asiakaspalvelu / tilaukset:
puh. 020 690 421,  sähköposti: [email protected]

Tekninen neuvonta / Markus Kalaoja:
puh. 044 333 8920,  sähköposti: [email protected]

Lue lisää ja tutustu videosarjaan alla olevasta linkistä. 

Referenssihankkeet Icopal Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

TTY Kampusareena

TTY Kampusareena

Uudisrakennus | Tampere | 38-40 milj e

Kampusareena muodostaan Tampereen teknillisen yliopiston kampusalueelle kaiva...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän