Nestemäiset vedeneristeet

Päivämäärä: 7.9.2021

BMI Icopalin nestemäinen vedeneristys on luotettava ja helppo asentaa

BMI Icopalin nestemäiset vedeneristeet ovat monipuolisia vedeneritystuotteita. Niillä voi nopeasti ja helposti vedeneristää saumattomasti laajat kattopinnat ja tiivistää hankalat yksityiskohdat. Icopalilta löytyy vedeneristysratkaisut vaativiinkin kohteisiin.

– Nestemäiset vedeneristeet muodostavat saumattoman ja yhtenäisen pinnan. Ja mikä myös on tärkeää: nestemäisellä vedeneristeellä saadaan katolla olevat monimuotoiset läpiviennit tiiviiksi, BMI Suomen tekninen päällikkö Markus Kalaoja korostaa. Esimerkkinä näistä yksityiskohdista hän mainitsee kattokaivot saneerauskohteissa sekä jälkikäteen tehtävät läpiviennit.

Vedeneritystuotteet on tutkittu ja testattu.

– BMI Icopalin vedeneristeiden laadusta ja luotettavuudesta kertoo vesikatolla käytettävien nestemäisten vedeneristeiden CE-merkintä, Kalaoja toteaa.

Turvalliset nestemäiset vedeneristeet on helppo ja nopea asentaa

– Vedeneristeet levittyvät tasaisesti ja tiiviinä alustaansa. Asennus onnistuu myös alhaisissa lämpötiloissa, ja kahden komponentin tuotetta voi asentaa jopa pienellä pakkasella, Kalaoja sanoo.

Sealoflex-tuotteet on BMI Icopalin kattava valikoima vedeneristeitä vaativimpienkin yksityiskohtien ja laajojen pintojen tiivistämiseen. Sealoflex tarjoaa luotettavan ratkaisun kattojen, terassien, parvekkeiden ja pihakansien vedeneristykseen.

Saumaton nestemäinen vedeneristysjärjestelmä sopii kaikenlaiseen rakentamiseen ja monimutkaisiin muotoihin sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Tuotteet soveltuvat monille eri pinnoille, kuten bitumikermille, PVC-kermeille, betonille ja metallille.

Yksikomponenttinen Sealoflex Ultima on nestemäisen vedeneristyksen uutta sukupolvea. Se on yhdistää useiden eri teknologioiden hyödyt. Tuote on liotinvapaa, lähes hajuton, turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Tuotteen käyttöikä on testattu jopa 25 vuoden vanhennuskokeilla.

Saumattomana ja kevyenä Sealoflex Ultima soveltuu kaiken kokoisten ja muotoisten kattojen vedeneristykseen. Se on käyttövalmis suoraan astiasta ja pohjustuksen jälkeen pinta valmistuu yhdellä asennuskerralla kerroksittain märkää märälle -periaatteella. Näin se on Icopalin muiden vedeneristystuotteiden tapaa nopea ja helppo käyttää.

Nestemäisten vedeneristeiden kattavat järjestelmäohjeet asentamiseen ja suunnitteluun ovat ladattavissa BMI Icopain nettisivuilta jokaisen tuotteen omilta sivuilta. Lisäksi Icopalin luotettavat ratkaisut vedeneristyksien ja yksityiskohtien toteuttamiseen vesikatoista viher- ja kansirakenteisiin löytyvät Prodlib-rakennetyyppikirjastosta.

 

Referenssihankkeet Icopal Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

TTY Kampusareena

TTY Kampusareena

Uudisrakennus | Tampere | 38-40 milj e

Kampusareena muodostaan Tampereen teknillisen yliopiston kampusalueelle kaiva...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän