Yhdistä moottorinlämmittimiä ja latausasemia

Päivämäärä: 5.12.2023

GARO Entity -tuoteperheessä on sähköauton latausasemien lisäksi nyt saatavilla myös moottorinlämmittimiä polttomoottoriautoille. Keväällä 2023 Suomen markkinoille saapuneiden GARO Entity -latausratkaisujen valikoima täydentyi ja laajeni syksyllä palvelemaan perinteisiä polttomoottoriautoja moottorinlämmittimin. GARO Entity Heat -moottorinlämmittimet soveltuvat erityisen hyvin kohteisiin, joiden parkkiratkaisuissa on tarve yhdistää samaan kokonaisuuteen sekä sähköautojen latausasemia että piharasioita polttomoottoriautoille.

GARO on lanseerannut uuden moottorinlämmittimen GARO Entity Heatin samalla tyylikkäällä ja minimalistisella muotoilulla kuin latausasema GARO Entity Pro. GARO Entity Heat ja Pro luovat yhdessä joustavan kokonaisuuden polttomoottori- ja sähköautoille, sillä GARO Entity Heat on yhteensopiva Entity Pro -latausaseman kanssa samoihin kiinnitysalustoihin.
Nyt on siis mahdollista yhdistää sekä moottorinlämmittimiä että latausasemia samoihin kiinnitysalustoihin ja näin voi suunnitella ja rakentaa yhtenäisiä ja tyylikkäitä parkkialuekokonaisuuksia, joissa on valmius myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Kiinteistön parkkialueesta saadaan todella muuntautumiskykyinen ja joustava kokonaisuus, kun pelkkä yksikkö voidaan vaihtaa moottorinlämmittimestä sähköauton latausyksikköön tarpeiden muuttuessa. GARO Entity Heat on ketjutettavissa ja kokonaisuus skaalattavissa ylöspäin ja muunneltavissa tarpeiden kasvaessa. Vaikka moottorilämmitystarve on vielä yleistä kiinteistöissä, sähköautoilun ja lataustarpeen kasvaessa on helppo vaihtaa latausasema jo asennettuun kiinnitysalustaan kätevästi yksikköä vaihtamalla.

GARO Entity -tuotteet on testattu tiukasti sen varmistamiseksi, että ne kestävät kovaa pohjoismaista ilmastoa, ja ne ovat kaikki hyväksyttyjä nykyisten eurooppalaisten sähkö- ja turvallisuusstandardien mukaisesti.

 

Lisää tuotteesta Sähköautojen latausasemat ja ratkaisut lataamisen hallintaan

Sähköautojen latausasemat ja ratkaisut lataamisen hallintaan

GARO on valmistanut satojatuhansia moottorinlämmittimiä ja pistorasioita, joten tiedämme tarkalleen, miten tuotteet saa kestämään pohjoisissa oloissa.

Latauslaitteet

Latauslaitteet

Katso tuotevalikoima.

Lue lisää

Latauslaitteet OCPP

Latauslaitteet OCPP

Katso tuotevalikoima.

Lue lisää

Lataustarvikkeet

Lataustarvikkeet

Katso tuotevalikoima.

Lue lisää

Sähköauton latausasemien valintaopas

Sähköauton latausasemien valintaopas

Apua sopivan latausaseman valintaan.

Lue lisää

Latausasemiin lisättäviä ominaisuuksia
G-Cloud -pilvipalvelu

G-Cloud -pilvipalvelu

Ratkaisu taloyhtiöille: G-Cloud - GAROn pilvipalvelut sähköauton lataamisen h...

Lue lisää

Maksuautomaatti GAROn latausasemille

Maksuautomaatti GAROn latausasemille

OCPP-ympäristöön tarkoitettuihin sähköauton latausasemiin yhteensopiva maksua...

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Lue lisää

Garo Youtubessa

Garo Youtubessa

Katso videoita.

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän