Wavin-Labkon kaivomallisto täydentyy

Päivämäärä: 17.10.2012

Jäteveden tarkastuskaivot

Jo aikaisemmin Suomen markkinoilla ollut TEGRA 600 -jäte- ja sadevesien tarkastuskaivo on saanut rinnalleen uudistetun TEGRA 1000 ja uuden TEGRA 425 -mallit.

TEGRA-kaivot on varustettu joustavilla liitännöillä, joilla voidaan työmaalla muuttaa viemäriputken suuntaa 7,5° kulmassa keskiviivaan nähden sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kaivojen nousuputkena käytetään Wavinin kehittämää erikoisrakenteista korrugoitua putkea. Joustavan rakenteensa ansiosta putki kestää rikkoutumatta routimisen aiheuttamat maassa tapahtuvat muutokset. Mallistossa on laaja valikoima vakiopohjia ja tuotteita voidaan räätälöidä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Kaivot täyttävät standardin EN 13598-2 vaatimukset ja niille on myönnetty Nordic Poly Mark -merkintäoikeus.

Valikoimastamme löytyvät myös Wavin IC 400 -tarkastuskaivopaketit sekä Wavin 200 -tarkastusputkipaketit

Sadevesikaivot

Sadevesikaivomallistostamme löytyvät vakiorakenteiset sadevesi- ja perusvesikaivot, joita voidaan räätälöidä tapauskohtaisesti. Sadevesien tarkistuskaivot tehdään aina kohteen vaatimusten mukaisesti. Kaivojen halkaisijat vaihtelevat välillä 425-3000 mm ja yhdekoot D110-800.

Lue lisää http://www.wavin-labko.fi/tuotteet/putkistojarjestelmat/kaivot/

Lisätietoja:
Wavin-Labko Oy: Markku Kauppi, gsm. 0400 339 351

Referenssihankkeet Wavin Finland

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän