Wavin-Labkolta markkinoiden laajin kiinteistöviemäröintivalikoima

Päivämäärä: 7.4.2016

Huomaamaton ja hiljainen viemäröinti lisää kiinteistöjen käyttö- ja asumismukavuutta. Myös lainsäädäntö asettaa vaateita viemäröinnin äänitasolle. Uusi Wavin SiTech+ on korkean suorituskyvyn mineraalivahvistettu PP-viemärijärjestelmä, joka vaimentaa viemärin ääniä tehokkaasti. Tuotteen suunnittelussa on huomioitu myös helppo asennus. SiTech+ yhteissä onkin merkintä 15˚ ja 45˚ välein helpottamassa kiertosuuntaista kohdistusta asennuksien aikana sekä erikoisrihla yhteiden pistopäässä havainnollistamassa milloin yhde on asennettu muhviin oikein.

Oikein valittu ja toteutettu kiinteistöviemäröinti on pitkäaikainen ja kustannustehokas ratkaisu. Uusi Sitech+ yhdessä Wavin Wafix PP ja Wavin Asto:n muodostavat markkinoiden laajimman kiinteistöviemärivalikoiman, josta löydät sopivan ratkaisun juuri sinun kohteeseesi.

Wavin Asto

Vahva ja kevyt Wavin Asto on markkinoiden ylivoimaisesti paras ääntä vaimentava sisäviemäri kerrostaloihin ja muihin kohteisiin, joissa vaaditaan matalaa melutasoa. Asto-järjestelmällä on ylivoimaisesti paras äänenvaimennusominaisuus: SFS-EN 14366 mukaisesti 2 l/s tuottaa alle 10 dB (6 dB). Tämä saavutetaan 5,3 mm seinämävahvuudella ja 1,9 kg/ dm3 tiheydellä (110 mm putki).
Lue lisää Wavin Astosta...

Wavin SiTech+

Valitse Wavin SiTech+, kun tarvitset luotettavan ja laadukkaan ääntä vaimentavan viemäröintiratkaisun, joka on myös helppo asentaa.
Lue lisää Wavin Sitech+:sta...

Wavin Wafix PP

Wafix PP on iskunkestävä ja luja, kaikkiin asennuksiin sopiva kiinteistöviemäri. Siinä on kiinteä öljynkestävä FixLock-tiiviste ja se kestää hyvin aggressiivisia voimakkaita nesteitä. Wafix PP -järjestelmän osilla on lisäksi hyvä lämmönkestävyys. Viemäri täyttää EN 1451 -standardin vaatimukset, ja sille on myönnetty Nordic Poly Mark -merkintäoikeus.
Lue lisää Wavin Wafix PP:stä...

Lisätietoja: Teemu Sillvan, tuotepäällikkö, puh. 020 1285 203

Referenssihankkeet Wavin Finland Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Keilaniemi Next, Espoo

Keilaniemi Next, Espoo

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

NCC on kehittänyt Espoon Keilaniemeen mielenkiintoisen ja näyttävän rakennu...

As Oy Tampereen Pyynikin Trikoo

As Oy Tampereen Pyynikin Trikoo

Korjaus | Tampere | Ei tiedossa

New Yorkissa on Central Park ja Helsingissä Kaivopuisto. Tampereella on Pyy...

Tampereen Kannen Topaasi

Tampereen Kannen Topaasi

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Asunto Oy Tampereen Kannen Topaasissa pääset näköalapaikalle, jonka keskein...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän