Wavin FinnBuild-messuilla kiinteistötekniikan ratkaisuilla

Päivämäärä: 28.9.2018

Wavin tuo maailman ensimmäisen kiinteistötekniikan taidonnäyttelyn Helsinkiin FinnBuild-messuille 10.–12.10.2018 (osasto 6c78).

Taidonnäyttelyssä esillä kiinteistötekniikan ratkaisuja

Ajanmukaiset suunnittelutyökalut, markkinoiden parhaat tuotteet, asiantuntijoiden kiinteistötekniikan kokemus sekä asiakkaiden tavoitteiden tuntemus ovat tehneet Wavinin vedenkäsittelyratkaisuista suorastaan taidetta. Taidonnäyttely on kunnianosoitus yhdelle haastavimmista rakentamisen elementeistä – vedelle – ja sen hallitsemiselle sekä käsittelylle taitaen.  Wavin Taidonnäyttelyssä pääsee tutustumaan kattavaan kiinteistöviemärivalikoimaan sekä kokemaan tuotteiden erot ja havaitsemaan niiden tuomat hyödyt.

Wavin BIM Revit ehdolla Highlights voittajaksi

Lisäksi osastolla esitellään Wavin BIM Revit -tietomallinnuspaketit, mitkä on valittu yhdeksi FinnBuild Highlights-kilpailun ehdokkaista. Osastolla järjestettävissä esityksissä selviää, kuinka Wavin BIM Revit -tietomallinnuksen mahdollistamalla 100% tarkalla suunnittelulla saadaan aikaan merkittäviä säästöjä niin materiaalikustannuksissa kuin logistiikassa, mitkä näkyvät kustannus- ja aikahyötyinä sekä tilaajalle että urakoitsijalle.

Referenssihankkeet Wavin Finland

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän