Wavin Asto – Oodi hiljaisuudelle

Päivämäärä: 9.4.2019

Wavin Asto desibeliviemäri valittiin viemäröintiratkaisuksi ääniominaisuksiltaan erittäin vaativaan Keskustakirjasto Oodiin. Valinnan teki Are, Suomen suurin talotekniikkatalo, tutustuttuaan eri vaihtoehtoihin.

- Äänen kannalta Asto on mielestäni kärkiluokkaa, voisin väittää näin. Verrattiin valurautaa ja Aston viemäreitä, ja mielestäni Asto on vähintäänkin yhtä hyvä, ellei parempi. Valurautaviemärit ruostuvat eivätkä kestä käytössä, kertoo Aren projektipäällikkö Viktor Haanperä. Myös helppo työstettävyys ja asennettavuus saa kiitosta Aren projektipäälliköiltä.

Lue miksi Oodiin valittiin nimenomaan Asto:

Aston ominaisuudet vakuuttivat Aren 

Are valitsee Aston 

Asto desibeliviemäri on kiinteistöviemärijärjestelmä, jolla on huippuluokan äänenvaimennusominaisuudet. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa äänitekniset vaatimukset ovat erityisen suuret. Vaadittua äänentasoa vastaavan järjestelmän optimoiminen onnistuu ohjelmistotyökalujemme avulla. Lue lisää Astosta...

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme Ville Valliin 020 128 5205 tai ville.valli@wavin.com ja sovi palaverista! Kerromme mielellämme lisää.

Referenssihankkeet Wavin Finland

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän