Wavin AS+ hiljaistakin hiljaisempi desibeliviemäri

Päivämäärä: 4.6.2019

Wavin Asto - markkinoiden paras db muoviviemäri, jää eläkkeelle tämän vuoden syksyllä, kun uusi edeltäjäänsä parempi Wavin AS+ lanseerataan. Wavin AS+:ssa on kaikki Aston hyvät ominaisuudet PLUS paljon lisää.

Välähdyksen uudesta Wavin AS+ -dbviemäristä voit nähdä tästä:

Wavin AS + on edeltäjänsä tapaan tarkoitettu kohteisiin, jossa on viemärien äänenvaimennukselle asetettu tiukkoja vaatimuksia. Tällaisia kohteita ovat hotellit, sairaalat sekä konserttisalit, mutta myös enenevissä määrin asuinkiinteistöt, joissa viemäriääniin ja äänitasoihin on alettu kiinnittää entistä enemmän huomioita. Valittaessa viemäriratkaisua kohteeseen on hyvä miettiä asumisen laatua ja asunnon käyttöarvoa – viemäriäänien minimointi kasvattaa kumpaakin.

Jos uutta Wavin AS+: aa kehitettäessä on huomioitu asunnon käyttöarvo, on siinä kiinnitetty erityisesti huomioita myös asennuksen sujuvuuteen. Asennusta nopeuttaa ja helpottaa patentoitu tiivisterengas, joka ei vaadi erillistä liukasteaineita, erikoiskuvioitu putken pinta, jolloin putkesta saa pitävämmän otteen sekä putken pään erikoismuotoilu. Näiden ansioista Wavin AS+ vaatii vähemmän työntövoimaa asentaessa.  

Myyntitiimimme kertoo myös mielellään lisää, ota yhteyttä:

Avainasiakaspäällikkö Ville Valli +358 20 1285205
myynti@wavin.com

Referenssihankkeet Wavin Finland

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän