Vuosi alkoi voittoisasti! Kinnarpsin LEIA on iF Design Award 2018 palkittu.

Päivämäärä: 26.2.2018

LEIA on toiminnallinen, ergonominen ja tyylikäs kokoustuoli, joka sopii hyvin sekä neuvottelu- että koulutustiloihin, kahviloihin ja muihin yleisiin tiloihin. Tuoli on pinottava, jopa 30 tuolia päällekkäin, ja kytkettävä. Tuoli on hyvä valinta suurempienkin tilojen kalustamiseen. Sopii mainiosti auditorioihin, luentotiloihin ja ruokaloihin, joissa se täyttää paikkansa tilatehokkaasti. Leia on muotoilultaan selkeälinjainen ja miellyttävä. Se on saatavana erilaisina toteutuksina, muovisella tai verhoillulla istuimella sekä kolmena korkeutena: matalana ja korkeana baarituolina, nojatuolina sekä korkeussäädettävällä viisiristikolla varustettuna. Saatavana on myös useita värejä joista sopivan voi valita tilan luonteen mukaan.

Leian yhdistää sekä toiminnallisuuden että muotoilun ergonomiset edut. Sen on suunnitellut Johan Larsvall ja Nils Löventorn Idesignista.

- Halusimme viedä skandinaavisen designin äärirajoille. Kaikki Leian muodot on tarkkaan mietitty mukavuutta ajatellen. Se on ergonominen ja miellyttävä istua. Samaan aikaan se viestii ajattomuutta ja sopii hyvin moderneihin työympäristöihin sekä julkitiloihin, sanoo Johan Larsvall, Idesign.

Lue lisää ja katso kuvat!

Leian eri versiot ovat nähtävillä showroomissamme, Rälssintie 2, Helsinki. Tule tutustumaan tai ota yhteyttä [email protected], p.020 7561 200, niin kerromme lisää.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän