VILPE FLOW -sarja rakentamisen ammattilaisille

Päivämäärä: 1.12.2020

Perinteisellä VILPE-hattumallilla olevat poistoputket, Alipai-tuuletusputket ja suuri osa huippuimureista on päivitetty teknisesti parempaan FLOW-sarjaan.

FLOW-tuotteilla on

  • alhainen painehäviö
  • erinomainen vedenerotuskyky
  • uudistettu ja moderni ilme.

FLOW-valikoiman tuotteet sopivat kaikille katoille: ne voi asentaa VILPE-läpivientiin jyrkälle tai loivalle katolle (P-sarja), vaakasuoralle tasopinnalle (S-sarja) tai peltisepän tekemään kartioon (C-sarja).

FLOW-poistoputket ovat saatavilla kanavakoossa Ø 125, 160, 200 ja 250 mm. Lisäksi FLOW-huippuimurit löytyvät kanavakoossa Ø 125, 160 ja 200 mm. Kaikissa FLOW-huippuimureissa on huoltokytkin.

Energiatehokkaat ulospuhallushajottajat

FLOW-tuoteperheen uusimmat jäsenet ovat ilmanvaihdon poistot VILPE FLOW 2XL ja 3XL, jotka sopivat kanavakokoihin ⌀ 315, 400, 500 ja 630 mm. Kyseisiin ulospuhallushajottajiin on saatavilla valmis kattoläpivienti äänenvaimentimella, mikä takaa markkinoiden toimivimman kokonaisratkaisun.

Tehdasvalmisteisesta kattoläpiviennistä hyötyvät sekä asentaja että rakennuttaja: asentaminen helpottuu ja nopeutuu, kun kattoläpivientiä ei tarvitse rakentaa paikan päällä eikä ylimääräisiä pellityksiä tarvita. Tehdasvalmisteinen kattoläpivienti varmistaa tuotteen vesitiiveyden

Ulospuhallushajottajan pieni painehäviö vähentää ilmanvaihtokoneen energiankulutusta. Esimerkiksi matalan painehäviön VILPE FLOW 2XL- ja 3XL -tuotteilla sähköä säästyy jopa satoja euroja vuosittain verrattuna tuotteisiin, joiden painehäviö ei ole yhtä hyvä.

Tutustu esimerkkilaskelmiin

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän