Vastuullisia tuotteita Dalstorpista

Päivämäärä: 31.8.2018

Svedbergillä on pitkä historia, jossa käsityöläiskulttuuri korostuu. Tavoitteena ei ole valmistaa kertakäyttöisiä tuotteita, vaan panostaa laatuun, joka kestää.

Svedbergsin valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin pieniin kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin. Tuotteiden laatu näkyy materiaalivalinnoissa ja viimeistellyissä yksityiskohdissa, mutta myös tuotteiden materiaaleihin liittyviin sertifikaatteihin ja ympäristöstandardeihin on kiinnitetty huomioita. Tuotteille on myönnetty sekä laatu-, että ympäristöjärjestelmän ISO-sertifikaatit, jotka osaltaan takaavat, että tuotteet on valmistettu vastuullisesti ympäristöä arvostaen. Tuotteet löytyvät myös Joutsenmerkkiin liittyvästä portaalista, josta tuotteet voidaan valita Joutsenmerkittyihin kohteisiin.

Kaikki Svedbergsin kalusteet valmistetaan Ruotsin Dalstorpissa vuosien kerryttämällä ammattitaidolla. Korkean laadun takeeksi lupaammekin kaikille kylpyhuonekalusteillemme 10 vuoden takuun.

Olemme mukana Habitare-messuilla 12. – 16.9 ja Finnbuildissa 10. – 12.10. Habitaressa osastomme on 7e101 ja Finnbuildissa on 7c121. Nähdään siellä!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän