Kylpyhuone kauniisti järjestykseen

Päivämäärä: 5.12.2022

Sanotaan, ettei säilytystilaa voi koskaan olla liikaa. Kylpyhuoneessa tilaa on usein rajallisesti ja siksi se on mietittävä erityisen tarkasti. Svedbergs on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, joissa yhdistyy kauneus ja käytännölliset yksityiskohdat. Erityistä huomiota ovat saaneet myös säilytyskalusteet sekä ratkaisut kylpyhuoneen pyykkihuoltoon.

Jotta kaikelle löytyisi oma paikkansa, Svedbergsin laajasta säilytyskalustevalikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiseen kylpyhuoneeseen ja miksei kodin muihinkin tiloihin. 

 


Pyykinhuoltopiste, joka ei petä

Svedbergsin kaikki kalusteet valmistetaan laadukkaasti kosteuden kestävästä kalustelevystä, eikä kodinhoitotilankalusteet tee tässä poikkeusta. Valikoimassa on niin seinäkaappeja, korkeita pyykkikaappeja, kuin pöytätason alle sopivia kaappiratkaisuja, sävy sävyyn allaskalusteista tuttujen sävyjen kanssa. Mukaan voi valita erilaisia lisävarusteita, kuten pyykkikorit, tukijalat tai metallilankahyllykkö pikkutavaralle.

Kuten muissakin kalusteissa, myös kodinhoitotilan kalusteet voi räätälöidä tarkoitukseen sopivaksi.

Kaappien käytännöllisyyttä voi täydentää lisävarusteilla: siivouskaapin metallihyllykkö, letkuteline, tukijalkojen korkeus 10 tai 15 cm, pyykkikori.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän