Väestönsuojien läpivientijärjestelmät Roxtecilta

Päivämäärä: 30.11.2021

Väestönsuojien Roxtec-kaapeliläpivientijärjestelmät on tehty vaativiin olosuhteisiin

 Vesi-, kaasu- ja pölytiiviit Roxtecin tuotteet täyttävät teräsbetonisissa väestönsuojissa käytettäville läpivienneille asetetut vaatimukset, josta osoituksena on Eurofins-sertifikaatti.

Roxtecin läpivientijärjestelmät soveltuvat erinomaisesti K- ja S1-luokan väestönsuojiin. Ne ovat paine- ja kaasutiiviitä sekä toimivat myös palokatkoina. Tuotteilla on ETA CE -merkintä ja M1-päästöluokan todistus.

Helppo ja nopea asentaa

Läpivientijärjestelmien kehykset ja tiivisteet on helppo ja nopea asentaa. Roxtecin tuotteet sopivat seinä-, lattia- ja kattoläpivienteihin.

Mikäli Roxtecin käyttö on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa, voidaan kehykset valaa valmiiksi paikalleen. Vaihtoehtona on käyttää valumuotteja, joilla aukoista saadaan juuri oikean kokoiset käytettäviä kehyksiä varten. Kehykset on mahdollista asentaa myös jälkiasennuksena joko hitsaamalla tai pulttaamalla.

Kehyksen läpi vietävät kaapelit ja putket tiivistetään moduuleilla. Roxtecin läpivientijärjestelmissä on huomioitu myös tulevat kaapelilisäykset. Muutostyöt eivät siten vaadi uusien reikien poraamista, vaan varamoduulit voidaan ottaa käyttöön tarpeen niin vaatiessa.

Roxtecilta löytyy ratkaisu myös saneerauskohteiden väestönsuojiin ja palokatkoihin. Saneerauskohteiden läpivienneissä käytetään avattavaa holkkia. Avattavuutensa ansiosta se voidaan koota olemassa olevien kaapelien ympärille näitä katkaisematta tai irrottamatta.

Roxtec Valikoima

Roxtecin valikoimaan kuuluvat myös pyöreät kehykset, joiden läpi on mahdollista viedä samaan aikaan useampi kaapeli tai putki. Läpivientiratkaisut löytyvät myös yksittäisille kaapeleille tai putkille.

Roxtec-tuotteiden detaljit ovat ladattavissa eri kirjastoista. Roxtecin kotisivujen lisäksi objektit löytyvät seuraavista tuotepalveluista:

Roxtecin tuotedetaljit ovat myös RT-Tuotetietokannassa.

Referenssihankkeet Roxtec Finland Oy

Siltasairaala

Siltasairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 295 milj. €

Vuonna 2018 käynnistynyt ja kesäkuun lopussa 2022 valmistunut Siltasairaala o...

Kymenlaakson Keskussairaalan laajennus

Kymenlaakson Keskussairaalan laajennus

Laajennus | Kotka | 20 milj. €

Kymenlaakson keskussairaalan peruskorjaus ja laajennus Kotkassa toteuteutetti...

Sairaala Nova

Sairaala Nova

Uudisrakennus | Jyväskylä | 411,2 milj. €

Keski-Suomen uusi keskussairaala, Sairaala Nova, valmistuu syksyllä 2020. Nov...

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje