Roxtecilta testatut tiivistysratkaisut maanalaisille kaapeleille ja putkille

Päivämäärä: 8.2.2021

Roxtecilta testatut tiivistysratkaisut maanalaisille kaapeleille ja putkille

Roxtecin kaapeleiden, putkien ja kaapelisuojaputkien tiivistysratkaisut auttavat estämään veden sisäänpääsyn rakennuksiin ja jäätymisvahinkojen riskit. Roxtecin tiivisteet takaavat, että käyttöympäristö pysyy varmasti kuivana ja herkät laitteet suojattuna kaikissa olosuhteissa.

Monipuoliset Roxtec UG™ -tiivisteet on kehitetty vastaamaan erityisesti maanalaisen rakentamisen tarpeisiin. Ne ovat vesi-, ilma- ja kaasutiiviitä. Roxtec-putkiläpiviennit suojaavat sähkölaitteet, estävät korroosiota, pitävät jyrsijät loitolla ja toimintaolosuhteet optimaalisina kaikkina aikoina.

Roxtecin UG-tuotteet ovat testattuja ja osoittaneet toimivuutensa lukuisissa rakennushankkeissa.

Suojaamme asiakkaan investointia, kuten asunto-osakeyhtiöiden kellaritiloja, sairaaloita, kauppakeskuksia, voimalaitoksia, sähköasemia ja lukuisia muita kohteita. Roxtecin tiivistysratkaisut antavat sertifioitua suojaa vaativiinkin projekteihin, Roxtec Finland Oy:n myyntipäällikkö Teemu Nieminen toteaa.

Hän muistuttaa, että aina kun kaapeli, kaapelisuojaputki tai putki tuodaan rakennukseen, on olemassa vesivuodon riski. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota ja valita oikea tiivistysratkaisu, joka on testattu ja kestää varmasti vaativissakin olosuhteissa.

Roxtecin UG-tuoteperheen tuotteet kattavat kaikki yleisimmät kaapelit, kaapelisuojaputket ja putkityypit, kuten vesi- ja viemäriputket sekä isokokoiset kaukolämpö- ja kaukokylmäputket.

Roxtec tekee mittojen mukaisesti myös erikoistuotteita saneerattaviin kohteisiin.

Hyvä esimerkki erikoismittaisen tuotteen käyttökohteesta on kiinteistö, jossa maanalainen kaapelisuojaputki vuotaa vettä ja kellaritiloihin syntyy pahan hajuista ilmaa. Tämänkaltaisessa kohteessa erikoismittaiset tuotteet usein auttavat tiivistämään läpiviennin jälkikäteen ja siten suojaamaan rakennusta suuremmilta vaurioilta.

Ottakaa ajoissa yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tiivistystarpeet ennen kuin on liian myöhäistä, Teemu Nieminen Roxtec Finland Oy:stä toteaa.

Roxtec-tuotteiden detaljit on mahdollista ladata useista eri kirjastoista. Roxtecin kotisivujen lisäksi objektit löytyvät seuraavista tuotepalveluista: Tekla Warehouse, Prodlib, BIM Objects ja Trade Parts. Roxtecin tuotedetaljit ovat myös RT-Tuotetietokannassa.

 

Referenssihankkeet Roxtec Finland Oy

Kymenlaakson Keskussairaalan laajennus

Kymenlaakson Keskussairaalan laajennus

Laajennus | Kotka | 20 milj. €

Kymenlaakson keskussairaalan peruskorjaus ja laajennus Kotkassa toteuteutetti...

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Sairaala Nova

Sairaala Nova

Uudisrakennus | Jyväskylä | 411,2 milj. €

Keski-Suomen uusi keskussairaala, Sairaala Nova, valmistuu syksyllä 2020. Nov...

Sädesairaala

Sädesairaala

Uudisrakennus | Kuopio | Ei tiedossa

Kuopion yliopistollisen sairaalan yhteyteen loppuvuodesta 2015 valmistunut uu...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän