Uutuus! Uniikit StalaTex™ työtasot, tiskipöydät ja välitilalevyt

Päivämäärä: 10.3.2020

Ruostumattoman teräksen pinta näyttää täysin uudelta, jossa teräksen parhaat ominaisuudet, kuten hygieenisyys ja kestävyys ovat säilyneet.

Kuviointi vähentää naarmujen ja sormenjälkien erottumista teräksen pinnassa. Kuviot syntyvät teräksen pintaan ympäristöystävällisellä laser-teknologialla.

StalaTex™ malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Mallistossa on kahdeksan luontoaiheista kuviota, jotka ovat saatavilla Stalan Seitsikko-tiskipöytiin, välitila- ja peitelevyihin.

StalaTex-työtasojen hinnat alkaen 327,82 € (alv. 0 %)

Välitilalevyjen hinnat alkaen 72,58 € (alv. 0 %)

Stala Designer -suunnitteluohjelmalla saa tarkan hinnan tuotteelle nopeasti omilla valinnoilla.

Kaikki StalaTex-tuotteet valmistetaan tilauksesta Lahdessa Stalan tehtaalla muutamassa arkipäivässä. Nopeat toimitukset Pohjoismaihin - toimitusvarmuutemme on huimat 98 % lupaamastamme toimituspäivästä.

Pitkäikäinen terästuote kestää käytössä jopa vuosikymmeniä, kun terästä hoitaa hyvin. Ruostumaton teräs on kierrätettävissä kokonaan uudeksi teräkseksi.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän