Teräksen uusi aikakausi on täällä

Päivämäärä: 26.1.2023

Uraauurtava teknologia, joka mullistaa ruostumattoman teräksen käytön.
Kansainvälisesti palkittu StalaTex-teknologia on kestävä ja ekologinen menetelmä kuvioida ruostumattoman teräksen pintaa. Lopputuloksena syntyy kaunis, ikuinen pintakuvio, joka kestää aikaa ja kulutusta. StalaTex on parhaimmillaan keittiön pinnoilla, mutta kestävyytensä ja monipuolisuutensa ansioista sen mahdollisuudet ovat rajattomat.

StalaTex tuo teräkseen pehmeyttä. Laserkuvioidut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet on suunniteltu kestämään elämää. StalaTex -kuosit eivät kulu tai haalistu kovassakaan käytössä ja ne häivyttävät lisäksi naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. Kansainvälisesti palkittu StalaTex-teknologia on kestävä ja ekologinen menetelmä kuvioida ruostumattoman teräksen pintaa. Uudessa teknologiassa yhdistyvät luovuus ja äärimmäinen kestävyys.

StalaTex on saatavana keittiön työtasoihin, tiskipöytiin, välitilalevyihin, sekä nyt uutuutena myös kalusteoviin ja peitelevyihin. Olemme sitoutuneita toimittamaan kestäviä ja huippulaadukkaita tuotteita, joiden ilmastovaikutus on mahdollisimman pieni. Meille, ruostumaton teräs on elinikäinen valinta elämää varten.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän