Uudenlaiset terästasot Stalalta – vain mielikuvitus on rajana

Päivämäärä: 12.11.2018

Miltä kuulostaisi juuri sinun tai asiakkaan mittojen mukaan räätälöity työtaso? Uudesta STALA*Tailor-made -mallistostamme löydät valinnanmahdollisuuksia yllättävän paljon, lähes rajattomasti. Tavallista paksummasta teräksestä valmistetut tiskipöydät ja terästasot tehdään käsityönä ja niiden erittäin tukeva alustarakenne vaimentaa paitsi ääntä, tekee siitä myös käytössä kestävän.

Räätälöitävyys näkyy paitsi mitoituksessa, myös laajassa allasvalikoimassa, kun voit yhdistää pitkään tasoon useampia altaita. Räätälöidyissä tasoissa on lisäksi valinnanmahdollisuuksia erilaisissa työstöissä ja reunamuodoissa. Esimerkiksi 5 metriä pitkä taso usealla altaalla, liesiaukolla ja korotetulla takareunalla onnistuu ongelmitta!

Ruostumaton teräs on materiaalina ekologinen ja lähes ikuinen. Se kestää käyttöä ja katseita vuodesta toiseen ja on kustannustehokas ratkaisu uudis- ja saneerauskohteisiin. Tailor-made -tasot on helppo suunnitella suunnitteluohjelman avulla. Parin minuutin suunnittelun jälkeen saat tasosta valmiin mittakuvan ja suositushinnan. Ohjelma löytyy nettisivuiltamme ja se on käytössä ilman sisäänkirjautumista. Katso lisätiedot mallistosta ja erilaisista vaihtoehdoista: stala.fi/tailormade 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän