Uudenlainen suihkuelämys mikrohienoilla pisaroilla

Päivämäärä: 5.2.2019

Hansgrohen uusi PowderRain-suihku on hellä, hiljainen ja vähäroiskeinen sekä lisäksi säästää vettä

Suomalaiset ovat entistä tietoisempia kylpyhuoneen tuotevalintojen suhteen. Yhä useampi kuluttaja osaa vaatia kotinsa hanoilta ja suihkuilta laatua, tyyliä ja toiminnallisuutta. Moni valitsee arkeen ylellisyyttä tuovan suihkukokonaisuuden, jossa on suuri yläsuihku runsaalla sadesuihkulla sekä useita erilaisia suihkumuotoja erilaisiin tilanteisiin. Saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe on kuluttajaystävällisten suihkujen valmistamisen asiantuntija ja edelläkävijä.

Hansgrohe oli ensimmäinen yhtiö, joka kehitti ja toi markkinoille esimerkiksi maailman ensimmäisen suihkutangon säädettävällä käsisuihkun pidikkeellä, vettä säästävän käsisuihkun sekä pehmeän, ilmalla rikastetun sadesuihkun.

Hansgrohen Suihkulaboratorion viimeisin innovaatio on uusi, mikrohienoista pisaroista koostuva, erityisen pehmeä PowderRain-suihku, joka hellii käyttäjäänsä silkinpehmeällä suihkulla.

PowderRain-suihkun erikoissuuttimet saavat aikaan mikrohienoja pisaroita, jotka tuntuvat iholla erityisen pehmeältä. Nämä mikrohienot pisarat roiskuvat normaalia vähemmän, joka helpottaa myös suihkutilan siivousta.

Tämän lisäksi PowderRain-suihku on myös tavallista hiljaisempi, mikä takaa levollisen suihkuelämyksen kaikille aisteille.

PowderRain maksaa hankintahintansa nopeasti takaisin, sillä se kuluttaa normaalia vähemmän vettä ja tuo siten säästöä vesimaksuihin. Esimerkiksi PowderRain-käsisuihkussa virtaama on vain 12 l/min, joka on noin 20 % vähemmän kuin tavallisissa suihkuissa.

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

As Oy Vantaan Spinelli

As Oy Vantaan Spinelli

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän