Uniikki StalaTex-materiaali esittelyssä Helsinki Design Weekillä

Päivämäärä: 9.9.2019

StalaTex™on ainutlaatuinen teräspinta, joka häivyttää naarmuja. Siinä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Huippu-uutuus on nyt esillä DesignPartners19 -näyttelyssä Helsinki Design Weekillä 6. – 15.9.2019.

Ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet, kuten hygieenisyys, ekologisuus ja kuumankestävyys ovat nyt saatavilla entistäkin houkuttelevammassa muodossa. StalaTex-kuosit nimittäin häivyttävät naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. 

StalaTexiä on saatavilla Seitsikko-keittiötasoihin ja -tiskipöytiin sekä välitila- ja peitelevyihin. Ainutlaatuiset StalaTex-tuotteet valmistetaan mittojen mukaan Lahden tehtaalla. Ensimmäisen StalaTex-kuosimalliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Mallisto käsittää kahdeksan kuosia, jotka siirtyvät teräspintaan modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla.

Tule tapaamaan meitä ja katsastamaan StalaTexin mahdollisuudet. Rekisteröidy ja nouda Helsinki Design Weekin festivaaliranneke ilmaiseksi valitsemastasi noutopisteestä. Etukoodilla STALA saat näyttelylipun rekisteröitymisen yhteydessä puoleen hintaan (norm. 18 eur). Koodilla saat saman -50 % alennuksen myös yhteislipusta Habitareen tai Designmuseoon.
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän