Ulospuhallushajottaja + valmis kattoläpivienti äänenvaimentimella = markkinoiden toimivin kokonaisratkaisu

Päivämäärä: 15.12.2020

VILPE FLOW 315/400S & 500/630S -ilmanvaihdon poistot ja valmiit läpiviennit ovat erinomainen kokonaisratkaisu suuriin ilmanvaihtoprojekteihin. Tuotteita voidaan käyttää poistoina uusissa tai saneeratuissa teollisuusrakennuksissa, taloyhtiöissä, hotelleissa, urheiluhalleissa tai muissa suurissa rakennuksissa, joissa on ilmanvaihtokone.

  • Kanavakoot ovat ø 315, 400, 500 ja 630 mm.
  • Värivaihtoehdot ovat hopeanharmaa, harmaa ja musta.
  • Valmistettu polyeteenistä, joka on kevyttä ja samalla kestävää.
  • Saatavilla MagiCAD-suunnitteluohjelmistossa.

Valmis läpivienti helpottaa ja nopeuttaa asennusta

VILPE FLOW 315/400S ja 500/630S -ilmanvaihdon poistoille on saatavana valmiit läpiviennit, tai ne voidaan asentaa erikseen valmistettuun läpivientiin. Tehdasvalmisteisesta kattoläpiviennistä hyötyvät sekä asentaja että rakennuttaja: asentaminen helpottuu ja nopeutuu, kun kattoläpivientiä ei tarvitse rakentaa paikan päällä eikä ylimääräisiä pellityksiä tarvita. Tehdasvalmisteinen kattoläpivienti varmistaa tuotteen vesitiiveyden. Kun kyseessä on kokonaisratkaisu, kattoläpivientiin sisältyy luonnollisestikin äänenvaimennin.

Pieni painehäviö tuottaa merkittävän energiansäästön

Pieni painehäviö on yksi tärkeimmistä VILPE FLOW 315/400S- ja 500/630S -poistojen teknisistä ominaisuuksista. Rakennusten energiatehokkuus paranee huomattavasti, kun ilmanvaihtoprojekteissa käytetään tuotteita, joiden painehäviö on pieni. Esimerkiksi näiden VILPE-tuotteiden pieni painehäviö tuo ilmanvaihtokoneelle jopa tuhannen euron arvoisen energiansäästön viiden vuoden aikana.

Katso laskelmat tästä: Säästä jopa satoja euroja vuodessa VILPEn energiatehokkaiden ulospuhallushajottajien avulla.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän