Työohjeet ja järjestelmäratkaisut – ARDEX-työohjepankki

Päivämäärä: 23.2.2015

ARDEX - Työohjepankki tarjoaa varmat ja testatut ratkaisut työsi tueksi. Tuloksena jatkuvasta tutkimuksesta ja tuotekehityksestä voimme tarjota tuotteita, jotka ovat kehityksen kärjessä. Olemme ryhmitelleet työselosteet helpottaaksemme oikean ohjeen löytymistä. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan suoraan työohjeisiin:

Jos ARDEX - Työohjepankista ei löydy sopivaa työohjetta, kannattaa ottaa yhteyttä ARDEX´n tekniseen neuvontaan puh. 09 6869 140 (keskus) tai ardex@ardex.fi ja paras mahdollinen työohje annetaan usein miten jopa saman työpäivän aikana.

ARDEX-OPISTON MAKSUTTOMAT KOULUTUKSET

Kursseille voivat osallistua rakennusalan ammattilaiset kuten laatta- ja päällysteasentajat, suunnittelijat, isännöitsijät ja valvojat. Märkätila- ja sisäilmakurssin suorittaneille myönnetään ARDEX - Järjestelmäkortti. Märkätilapäivä hyväksytään henkilösertifioinnin täydennyskoulutuksena.

Järjestämme kursseja ympäri Suomea. Tutustu ARDEX - Opiston koulutuskalenteriin kotisivuillamme ardex.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän