ARDEX-Opiston koulutus uudistuu

Päivämäärä: 11.8.2020

Covid-19 mullisti monin tavoin yhteiskuntaamme ja tapoja tehdä töitä. Olemme myös ARDEX´lla sopeutuneet uuteen arkeen ja lähdemme toteuttamaan ARDEX-Opiston kursseja uudella tavalla. Meille on tärkeää asiakkaidemme turvallisuus. Noudatamme koulutuksissamme viranomaisten ohjeita hygieniaan ja turvaetäisyyksiin liittyen.

Painotamme edelleen vahvasti toiminnassamme koulutuksen merkitystä.

ARDEX-tuotteita käyttäessäsi saat mahdollisuuden maksuttomiin ARDEX-Opiston koulutuksiin sekä teknisen tuen puhelimitse ja tarvittaessa paikan päällä työmaallasi. Nämä ovat merkittäviä tekijöitä onnistuneiden ratkaisujen tekemiseen.

Osallistumalla koulutuksiin pysyt ajan tasalla voimassa olevista rakennusalan ohjeista sekä määräyksistä ja kuulet viimeisimmät tekniset ratkaisut. ARDEX ACADEMY kouluttaa rakennusalan ammattilaisia ympäri maailman. Opistomme kurssit tarjoavat kattavan tietopaketin asentajille, valvojille ja suunnittelijoille. Tekniset kouluttajamme pitävät ammattitaitoaan yllä jatkuvalla koulutuksella, joka painottuu erityisesti hyvien teknisten ratkaisujen hallintaan sisä- ja ulkopintojen rakenteissa.

Olemme tiivistäneet kurssin keston puolikkaaksi päiväksi.

Jatkossa voimme tarjota teille yhtä laadukkaan koulutuksen lyhyemmässä ajassa. Märkätila- ja sisäilmapäivän sisältö kattaa Eurofins Expert Services henkilösertifioinnin täydennyskoulutuksen vaatimukset. Lisäksi kuulet teoriassa ja näet käytännössä eri aihealueiden tärkeimmät detaljit ja työvirhemahdollisuudet.

Järjestämme koulutuksia ympäri Suomen, mutta tarvittaessa voimme tulla pitämään koulutuksen myös asiakkaan tiloihin tai kouluttaa etänä verkossa. Jokainen työmaa asettaa erilaiset vaatimukset ja voimme räätälöidä kurssin sisällön juuri teidän kohteenne tarpeisiin. Onnistunut lopputulos on meidän tavoitteemme!

Katso koulutusaikataulu kotisivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan!

Märkätilapäivä on märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan kattava tietopaketti. Koulutuksessa käydyt ratkaisut palvelevat sekä uusien märkätilojen, että nopeiden linjasaneerausten toteuttamista. Märkätilan riskikohdat ja yksityiskohdat kuten läpivientien ja lattiakaivon liitos käydään käytännössä läpi. Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi.

Sisäilmapäivän koulutuksessa perehdytään sisäilmakorjausten työtekniikoihin mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. ARDEX-sisäilmakorjausratkaisuja ja -koulutuksia on toteutettu jo vuodesta 2009. Menetelmien jälkimittauksilla on pystytty osoittamaan korjauksien toimivuus. Sisäilmapäivä hyväksytään rakenteiden tiivistäjän Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Tekninen neuvonta on ARDEX´n maksuton palvelu, joka varmistaa tuotteiden oikean käytön ja toteutuksen työmaalla. Avun saat nopeimmin soittamalla vaihteeseen puh. 09 6869 140, josta yhdistämme sinut vapaalle tekniselle neuvojalle (avoinna toimistomme aukioloaikoina ma-to klo 8:00–16:00 ja pe klo 8:00–15:00).

Uutisen kuvat ovat vuodelta 2018.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän