Turva- ja opastevalaisimet 10 vuoden takuulla!

Päivämäärä: 17.11.2020

IRON LUX ja CAP LUX on ainutlaatuinen LED opaste- ja turvavalaisinsarja, jolle myönnämme 10-vuoden takuun koskien valaisinrunkoa sekä myös akkua/superkondensaattoria! Erinomainen ratkaisu vaativiin olosuhteisiin! Kaikki mallit on varustettu autotestillä ja niiden havaintoetäisyys on 26 metriä!

IRON LUX

Iron Lux on jatkuvatoiminen opastevalaisin, joka on varustettu LIFePO4 akulla ja energiatehokkaalla LED-valolla. Asennus seinään tai kattoon. Saatavissa erikseen lisävarusteena lippu- ja ripustustarvikkeet sekä upotuskaulus. Täydellinen opastesarja kuuluu toimitukseen. Käyttölämpötila +5°C..+40°C.

4226269 IRON LUX Opastevalaisin LIFePO4 akulla, 1 h

CAP LUX

Cap Lux on jatkuvatoiminen opastevalaisin, joka on varustettu superkondensaattorilla ja energiatehokkaalla LED-valolla. Asennus seinään tai kattoon. Saatavissa erikseen lisävarusteena lippu- ja ripustustarvikkeet sekä upotuskaulus. Täydellinen opastesarja kuuluu toimitukseen. Sopii erinomaisesti esim. kylmiin tiloihin koska käyttölämpötila on -30°C..+40°C.

4226252 CAP LUX Opastevalaisin superkondensaattorilla, 1 h

CAP LUX 65

Cap Lux 65 mallissa on valittavissa toimiiko virtakatkoksesta turvavalaisimena vai jatkuvatoimisena opastevalaisimena. Varustettu superkondensaattorilla ja energiatehokkaalla LED-valolla. Asennus seinään tai kattoon. Täydellinen opastesarja kuuluu toimitukseen. Sopii erinomaisesti esim. kylmiin tiloihin koska käyttölämpötila on -30°C..+40°C.

4226251 CAP LUX 65 Opastevalaisin superkondensaattorilla, 1 h

CAP LED

Cap LED on superkondensaattorilla varustettu, kattoon upotettava LEDvalaisin. Se on kehitetty turvavalaisimeksi, ja siitä on saatavilla kaksi versiota: pyöreällä linssillä avotiloihin ja ovaalilla linssillä käytäviin ja poistumisreiteille. Erillinen kondensaattorirasia. Sopii erinomaisesti esim. kylmiin tiloihin
koska käyttölämpötila on -30°C..+40°C.

4266336 CAP LED/P Turvavalaisin avoimet tilat, 1 h
4266337 CAP LED/O Turvavalaisin poistumisreitit, 1 h

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän