PHOS 4.0 langaton ja osoitteellinen turvavalaistusjärjestelmä!

Päivämäärä: 23.8.2022

Täysin uudenaikainen järjestelmä, jolla voidaan hallita jopa 3200 turva- ja opastevalaisinta langattomasti MESH-verkon yli!

Phos 4.0 järjestelmään on saatavilla laaja valikoima kohtuuhintaisia omalla akulla varustettuja yksikkövalaisimia, jotka on varustettu langattomalla moduulilla. Ei tarvetta raskaalle erikoiskaapeloinnille ja valaisimen sähkönsyöttö on helppo järjestää lähimmästä 230V sähköryhmästä!

Lisättävissä jopa 16 langatonta yhdyskäytävää, joihin kuhunkin voi liittää 200 turva- ja opastevalaisinta. Valaisimet toimivat MESH-verkossa ja jokainen niistä toimii lähettimena ja vastaanottimena.

Järjestelmää on helppo hallita veloituksettoman PHOS 4.0 ohjelmiston välityksellä. Järjestelmän ja valaisimien testit tapahtuvat tarvittaessa manuaalisesti tai automaattisesti ajastettuna. Hälytyksistä saa sähköposti-ilmoituksen. Mahdollisuus liittää valaisimet interaktiivisina kuvakkeina kohteen pohjakuviin joita voidaan ladata järjestelmään eri muodoissa.

Tässä vain muutamia tietoja Phos 4.0 järjestelmästä, jonka avulla turvavalaistusjärjestelmän ohjelmointi, hallinta ja ylläpito on entistä helpompaa!

Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme!

Lisää tuotteesta Turvavalaistus

Turvavalaistus

Meillä on pitkä kokemus valaistukseen liittyvien tuotteiden toimittamisesta Suomen markkinoille.

Laaja ja tarkoin valittu tuotevalikoimamme täyttää tiukat laatuvaatimukset sähkösuunnittelijoita, sähkötukkuja, sähkö- ja turvaurakoitsijoita sekä teollisuuden valmistusta ja kunnossapitoa ajatellen.

ATEX-valaisimet
Käsiturvavalaisimet
Opastevalaisimet
Turvavalaisimet
Turvavalaisinkeskukset
Turvavalaisintarvikkeet
Esitteet

Esitteet

Selaa tuote-esitteitä

Lue lisää

Yhteystiedot
Videot

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän