KI-3DLB palovaroitin 10 vuoden litiumparistolla

Päivämäärä: 22.11.2023

Tämä tyylikäs palovaroitin yllättää ohuella muodollaan ja vakuuttaa korkealla luotettavuudellaan. KI-3DLB on vain 23 mm korkea optinen palovaroitin ja sen tyylikäs muotoilu on saanut reddot design awards palkinnon. Palovaroittimessa on sisäänrakennettu litiumparisto kymmenen vuoden käyttöiällä. Palovaroittimen koko kansi toimii testipainikkeena. KI-3DLB on turvallinen ja tyylikäs palovaroitin, joka sekä suojaa että koristaa ympäristöään. Tutustu tähän tyylikkääseen palovaroittimeen tarkemmin oheisesta linkistä!

Lisää tuotteesta Palovaroittimet

Palovaroittimet

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja luotettavat palovaroittimet. Mallistosta löytyy 230V AC verkkojännitemallit ja 9V paristomallit sekä erikoismallit pitkäikäisellä litiumparistolla Kaikki mallit ovat EN14604:2005 normin mukaan hyväksyttyjä! Ohessa muutama esimerkki laajasta tuotevalikoimastamme.

Esitteet

Esitteet

Selaa tuote-esitteitä

Lue lisää

Yhteystiedot
Kamic palovaroittimet
Paristotoimiset palovaroittimet
Verkkojännite palovaroittimet

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän