Tuo mestariteoksesi eloon 3M™ DI-NOC™ Sisustuskalvoilla

Päivämäärä: 29.6.2021

3M yhdistää DI-NOC™-Sisustuskalvoissa materiaalitieteen ja designin. Ne eivät pelkästään näytä kauniilta, mutta kestävät myös perinteisiä ratkaisuja pidempään ja paremmin. Kun valittavissasi on yli 1000 erilaista vaihtoehtoa, mestariteoksesi viimeistelevän pinnoitteen löytäminen on helppoa.

Yksi DI-NOC™-Sisustuskalvojen eduista on se, että se on helposti korjattavissa verrattuna HPL:n kaltaisiin vaihtoehtoihin sekä kiven tai puun kaltaisiin oikeisiin materiaaleihin. Kaikki Sisustuspinnoitteet eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Jotkin rakenteet kutistuvat ajan myötä, joka tekee näistä helpoista ja kustannustehokkaista korjauksista mahdottomia.

Tapettisaumojen käyttö DI-NOC™ Sisustuskalvojen viimeistelytekniikkana on vaatimuksena laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi, mutta kaikki arkkitehtoniset pinnoitteet eivät salli tätä tekniikkaa. Mikäli rakenteet kutistuvat ajan myötä, se estää tapettisaumojen käytön ja vaati sen sijaan limittäissaumat, jotka näyttävät keskeneräisiltä ja epäammattimaisilta.

3M on edelleen maailmanlaajuinen markkinajohtaja Sisustuskalvoijen osalta, koska he valmistavat omat tuotteensa ja olivat ensimmäisenä esittelemässä tätä teknologiaa. He käyttävät Materiaalitiedettä ja Designiä tuodakseen markkinoille lisää innovaativisia tuotteita. Jotkin Pinnoitekalvoja tarjoavat yritykset vain uudelleenpakkaavat muiden valmistajien tuotteita.

Valitse DI-NOC™-Sisustuskalvo, joka antaa sinun päivittää jo olemassa olevat tilasi edullisesti ja joka tarjoaa sekä kestävyyttä että pienemmät ylläpitokustannukset.

Saadaksesi lisätietoa tai keskustellaksesi 3M-asiantuntijan kanssa klikkaa alla olevaa linkkiä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän