3M™ Ikkunakalvot suojaavat kaikkea, mikä on sinulle tärkeää

Päivämäärä: 23.11.2021

3M™ Ikkunakalvojen historia

Sen lisäksi, että 3M kehitti ensimmäisen heijastavan ikkunakalvon vuonna 1966, ihmiset ja yritykset ympäri maailmaa ovat luottaneet 3M:n ikkunakalvoihin jo vuosikymmenien ajan. Siitä lähtien 3M on tarjonnut ikkunakalvoja, jotka tuovat monia etuja olemassa oleviin rakennusten lasituksiin. Lasin särkymisen ja ilkivallan estämisestä murtovarkauksien torjumiseen ja räjähdysvoiman lieventämiseen.

Hyvä tuote ei ole mitään ilman oikeaa käyttökohdetta. 3M:n luotettava kumppaniverkosto ja takuu varmistavat, että kalvot asennetaan aina standardiemme ja toiveidesi mukaan.

Testattu kattavasti

3M-ikkunakalvojen monenlaisten käyttökohteiden vuoksi jokainen kalvo testataan asianmukaisten eurooppalaisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti.

Lasin rikkoutuminen – testissä simuloidaan heilurilla raskaan esineen törmäämistä lasiin. Tosielämässä tämä voisi olla ihmisiä tai eläimiä. Kyse ei ole pelkästään sirpaleiden pitämisestä yhdessä, vaan myös siitä, ettei henkilö pääse "putoamaan" lasin läpi.

Kestävyys ilkivaltaa vastaan – nämä testit jäljittelevät kiveä, joka heitetään ikkunaan ja/tai pesäpallomailaa, jolla yritetään murskata lasit mellakoissa tai murtovarkauksissa. Tämän simuloimiseksi kevyempi mutta nopeasti liikkuva esine pudotetaan kalvotetun lasin päälle..

Räjähdystesti – tässä testissä käytetään aitoja räjähdyksiä lasikalvojärjestelmän räjähdyksenvaimennusominaisuuksien määrittämiseen. Järjestelmää voidaan parantaa entisestään kiinnittämällä kalvo kehykseen.

Spontaani lasin rikkoutuminen – lasi voi joskus rikkoutua myös ilman "suoraa" impulssia. Seismiset tapahtumat, lämpörasitus, nikkelisulfidihiukkaset tai meteori-iskut voivat rikkoa lasin. Pitämällä sirpaleet yhdessä ja varmistamalla lasin koossa pysyminen vältetään loukkaantumiset ja vahingot.

Etsi sinulle sopivin 3M™ Ikkunakalvo

3M tarjoaa valikoiman turvakalvoja, joista voit valita tarpeisiisi parhaan ratkaisun. Valikoima sisältää 3M™ Scotchshield™ Ultra -sarjan, 3M™ Safety -sarjan, 3M™ Safety Exterior -sarjan ja 3M™ Ultra -yhdistelmäkalvot.

Jos haluat lisätietoja ja etsiä tarpeisiisi parhaan ratkaisun, käy sivustolla 3M ikkunakalvot | 3M Suomi

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän