Vapauta luovuutesi 3M™ DI-NOC™ Sisustuskalvoilla

Päivämäärä: 9.11.2021

Mikä on mestariteos?

Mestariteos parantaa kaikkien sitä ihailevien ihmisten elämää. Mestariteokset ovat kauniita esineitä, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja saatavilla olevista materiaaleista – olipa kyse sitten puusta, tekstiilistä, kivestä, nahasta tai metallista. Niitä kaikkia rajoittaa vain tekijän mielikuvitus.

Miksi valita 3M™ DI-NOC™ Sisustuskalvot?

Valikoima sisältää materiaaleja ja tekstuureja, joita oli aiemmin vaikea käyttää sisustuksessa, sillä niihin liittyi käytännön rajoituksia, kuten palamattomuus, puhdistuksen ja ylläpidon helppous sekä kestävyys ja paino. Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme, jotta voit suunnitella entistä luovemmin. Tuotteita voi kiinnittää pysyvästi, ei vain tilapäiseen käyttöön.

Somistekalvoilla on yleensä ainutlaatuinen kiilto, joka tulee materiaalista. Mattasarjan ainutlaatuinen 3M-teknologia ratkaisee mattapintaisten ja kiiltävien pintojen ongelmat. Sormenjälkiä hylkivä, naarmunkestävä pinta on kestävämpi kuin muut yleiset mattaviimeistelyt, maali mukaan lukien.

3M™ DI-NOC™ Sisustuskalvosarja

Uudessa Premium Wood -sarjassa on luonnollisen puun realistinen ilme ja tekstuuri. Mattapinnoitetekniikassa yhdistyvät puun hienot ja syvät kohokuviot sekä laadukas painojälki. Tämä ainutlaatuinen tekniikka luo optimaalisen sävyn ja tekstuurin jokaiselle puulajille.

Sarjaan kuuluu rapatut tiilet, laastit, terrakotta, hapettuneet kuparilevyt ja metallikudotut tekstiilit, jotka heijastavat valoa kauniisti. Nämä teolliset materiaaliviimeistelyt ovat yksinkertaisia ja käsin muotoiltuja, ja niiden epäsäännöllinen tekstuuri on hienostuneen nostalginen ja lämmin. Nämä tuotteet poistavat luonnonmateriaalien käyttämiseen liittyvät käytännön rajoitukset, kuten ammattitaitoisten käsityöläisten kustannukset, epävakaat pintarakenteet ja ylläpitoon liittyvät ongelmat.

3M™ DI-NOC™ Sisustuskalvot poistavat luonnonmateriaalien käyttämiseen liittyvät käytännön rajoitukset, kuten ammattitaitoisten käsityöläisten kustannukset, epävakaat pintarakenteet ja ylläpitoon liittyvät ongelmat.

Lisätietoja ja koko valikoima alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet 3M DI-NOC™

Toimistotila Tampereella

Toimistotila Tampereella

Nokia

Toimistotilan näkösuojaa toteutettiin käyttämällä lasinsomistuskalvoja.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi