Tukea tyylikkäästi - Delabie Be-Line

Päivämäärä: 16.5.2019

Tukea tarvitsevien saniteettitiloissa on usein kolkko ja laitosmainen tunnelma. Delabien uuden Be-Line malliston ansiosta tuki voi olla myös tyylikästä. Be-Line sarjan tukitangoissa-, istuimissa ja suihkupidikkeissä on sulavalinjainen design unohtamatta käytännöllisyyttä, ergonomisuutta, turvallisuutta ja huippuluokan kestävyyttä.

Monikäyttöisempiä tiloja

Be-Line sarjan tukituotteilla luot monikäyttöisempiä tiloja. Piilotettujen kiinnikkeiden ansiosta tuki-istuimet ja -tangot ovat helposti siirreltävissä. Tämä varmistaa, että saniteettitilat sopivat kaikenlaisille käyttäjille, riippumatta tuen tarpeesta. Tämä tuo julkisiin saniteettitiloihin uudenlaista joustavuutta.

Huippuluokan kestävyyttä ja hygieniaa

Be-Line on myös kestävin ja laadukkain valinta saniteettitiloihin. Tukitangot ja -istuimet ovat testattu jopa 200 kg asti. Alumiinista valmistetut tuotteet kestävät sairaaloiden ja muiden julkisten tilojen jatkuvaa kovaa käyttöä ja ovat hygieenisiä. Yhtenäinen pinta takaa helpon puhdistuksen ja estää bakteerien kertymisen. Sarjan tuotteilla on 10 vuoden takuu.

Ergonomisin valinta

Be-Line on myös ergonomisin valinta. Tukitangot ovat suunniteltu mukailemaan kämmenen muotoa, jotta siihen on turvallista ja helppoa tarttua. Ne voidaan asentaa lähelle seinää, joka taas estää käden lipsumisen tangon ja seinän väliin. Istuimessa on huomioitu, että pinta ei ole liukas ja istuimen liikuttaminen on turvallista ja helppoa.

Be-Line -sarjan istuimia ja tankoja on saatavilla valkoisen alumiinin tai antrasiitin värisenä. Tyylikkäät tukituotteet sopivat tilaan kuin tilaan!

Tutustu mallistoon täällä.

Referenssihankkeet AQVA Finland Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...

Finnkino Itis

Finnkino Itis

Helsinki

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva Finnkino Itis löytyy Kauppakeskus Itiksen...

Lähipalvelukeskus Hertsi Helsinki

Lähipalvelukeskus Hertsi Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Metroaseman tuntumassa, Itäväylän varrella sijaitseva Hertsi kokoaa saman k...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje